ремонт

Споделете своя опит с ремонтите, преустройствата и декорацията на жилището

Потребителски аватар
Анелия Георгиева
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: чет мар 10, 2016 8:12 pm

ремонт

Мнение от Анелия Георгиева » чет мар 10, 2016 8:39 pm

Здравей те,
Искам да попитам относно цялостният ремонт на апартамент. Как стоят нещата, защото трябва да се ремонтира, а ние нямаме толкова пари. Можем ли да го ремонтираме чрез Вас и ако е така как става.Апартамента е с 90 кв.м2 не е ремонтиран с години.Снимки ще сложа след отговорът на запитването ми. Парите на половина ли се делят, моля ви някой да ми обясни. Благодаря ви предварително.

Потребителски аватар
sugar
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: пон май 29, 2017 4:58 pm

Фирма за черен списък

Мнение от sugar » пон май 29, 2017 5:24 pm

Искам да споделя злополучния опит с фирма Зидко Строй ЕООД, представлявана от Георги Стоименов с идеята да имате едно наум, ако го наемете като изпълнител.
Искахме спешен ремонт на банята - къртене и поставяне на нови плочки и лепене на плочки в хол - тъй като почти всички препоръчани майстори бяха заети, потърсихме в нета и попаднахме на zid-ko.com. Условието ни беше да започнат максимално бързо.
И наистина започнаха. И проблемите започнаха непосредствено.
Само да спомена, че Георги Стоименов не е майстор, а самите майстори за такъв човек казват "предприемач", т.е работи с наети хора.
Първоначалният майстор си работеше добре, но почна да се оплаква, че Георги Стоименов не му плаща и си тръгна.
Изрично му пояснихме, че можем да изчакаме, но компромис с качеството не можем да направим. Увери ни, че няма проблем, даже новите майстори са били по-добри.
Почнаха и за 11 дена бяха налепили 6м2 от пода в хола и общо 10 плочки в банята. Не разбирам от лепене, но ми се стори доста абсурдно на плочката да се слага лепило само в средата и останалото да е луфт, т.е. по никакъв начин да не е залепено за стената.
Изгоних ги, прекратихме договора, но гаранцията за свършеното си оставаше.
На следващия ден като отидох да изчистя пода на хола и при самото стъпване плочките почнаха да се чупят, а някои само с леко придърпване си излизаха.
По всякакъв начин се опитвах да се свържа с него - телефон,E-MAIL - почти нулева кореспонденция, а ако се чуехме след продължително обаждане - отлагане за приемане и остраняване на щетите.
Такива изпълнители убиват ентусиазма и желанието на хората от ремонти и подобни др. дейности. Ще прикача и снимки от свършената им работа.
Имайте едно наум - НЕКОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ И НЕКАЧЕСТВЕН (да не кажа пълни мърди и мърльовци) труд от Зидко Строй ЕООД, представлявано от Георги Стоименов.

Потребителски аватар
rzamen
начинаещ
Мнения: 3
Регистриран: съб фев 24, 2018 2:33 am

Мухал

Мнение от rzamen » съб фев 24, 2018 2:35 am

Здравейте,
има ли вариант да се справя с мухала при полжение, че не отоплявам стаята?

Отговори