|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pecata79 начинаещ

Регистриран на: 05 Май 2008 Мнения: 18 Местожителство: на 2 туби бензин от СОФИЯ
|
| Пуснато на: Пет Май 16, 2008 7:48 am Заглавие: стиропор-мрежа-шпакловка- |
|
|
| имам следният въпрос? на терасата налепих стиропор и го шпакловах със церезит см11, ще го боядисвам със латекс за за външно боядисване, ще можели след време да се залепи итонг за латекса? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Златко любител
|
| Пуснато на: Пет Май 16, 2008 10:27 am Заглавие: Re: стиропор-мрежа-шпакловка- |
|
|
| зависи след време в какво састояние ще ти е латекса ,обаче така и немога да разбера на стената ли ще лепиш газобетон |
|
|
 |
pecata79 начинаещ

Регистриран на: 05 Май 2008 Мнения: 18 Местожителство: на 2 туби бензин от СОФИЯ
|
| Пуснато на: Съб Май 17, 2008 6:46 am Заглавие: |
|
|
да, може да се каже че е на стената, парапета на терасата съм го налепил със стиропор а след време щте я зидам с итонг.
 |
|
|
 |
Prodi любител
|
| Пуснато на: Съб Май 17, 2008 7:51 am Заглавие: |
|
|
| И аз не разбрах много добре, но след време искаш да я затвориш като иззидаш външната стена с итонг? Това ли е задачата? |
|
|
 |
Златко любител
|
| Пуснато на: Съб Май 17, 2008 9:58 am Заглавие: |
|
|
| [ в краина сметка няма да имаш проблеми,тя зидарията сие зидария дори да не е лепиш за стената |
|
|
 |
pecata79 начинаещ

|
| Пуснато на: Нед Май 18, 2008 7:08 am Заглавие: |
|
|
И аз не разбрах много добре, но след време искаш да я затвориш като иззидаш външната стена с итонг? Това ли е задачата?
ДА. точно така, ще я иззидам някога, по точно когато намеря свободно време, не по рано от догодина. |
|
|
 |
|