Теракот върху паркет
Мисия Моят Дом Форуми -> Под Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
elektrik
начинаещ

Пуснато на: Пон Окт 20, 2008 11:13 pm Заглавие: Теракот върху паркет Отговорете с цитат

Помагайте! Въпроса ми е следният: В трапезарията имам паркет, който обаче е на повече от 30 години. Доста е "скапан". Мога ли върху него да лепя теракота? От идеята да слагам ламиниран паркет се отказах, защото тази стая е преходна към кухнята и движението е голямо. Така най-вероятно, ако сложа ламиниран паркет той ще се износи, а и изолацията спарвала паркета и той мухлясвал. Очаквам идей.

mod edit: Оспорването на модераторски корекции е забранено. Грамотното писане е РАЗРЕШЕНО.

Последната промяна е направена от elektrik на Пет Окт 24, 2008 12:16 am; мнението е било променяно общо 5 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
xtreme
начинаещ

Пуснато на: Сря Окт 22, 2008 2:10 pm Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен идеята ти не е много добра. По-добре махни паркета и си слагай теракота, а не върху него! Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Мисия Моят Дом Форуми -> Под Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети