|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kajiva начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Ное 02, 2008 9:12 pm Заглавие: Вьпрос за обрьщане на догра с гипскартон |
|
|
Здравейте на всички.Може ли някой специалист да ми отговори на този "вьпрос".
Допуска ли се захващането на UD профил дирактно за дограмата заради голямото разтояние между дограмата и тухлената стена зад предстенната обшивка/разтоянието между дограмата и тухлената стена е около 15-20см.,разтоянието между дграмата и предстенната обшивка е доста голямо заради ватата/.Вьпросното захващане с рапидки/копчета/ вече сьм го направил,та там е спора,защото знам че и някои мои голеги работят така.
Благодаря ви предварително
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bakoi начинаещ
|
| Пуснато на: Пон Ное 03, 2008 10:53 am Заглавие: |
|
|
до колкото знам не е хубаво да захващаш уд профила за дограмата но незнам защо така съм чувал. това обръщане което имаш ти аз го направих така. неслагам уд профил към дограмата а го лепя дирекно за трегера а предната част я захващам за цд профила както си го направил. но докато гледам снимката ти ти имаш разстояние между трегера и касата на профила значи там можеш да захванеш уд профила без проблем. ако незасъпва гипсокартона касата на прозореца слагаш два пласта гипсокартон докато захапе касата поне 0.5 - 1 см. _________________ имам много интересни идеи |
|
|
 |
kajiva начинаещ
|
| Пуснато на: Пон Ное 03, 2008 9:24 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,отново.Тази снимка е примерна,тя не е действителната.Проблема е там,че растоянието между профила на дограмата и трегера е доста голямо/20см./Затов азахващам UD профила с рапиди,за да не се счупи.
При този случай какво е вашето мнение-захващането на UDП профила с рапиди"допустимо или не". |
|
|
 |
yurig начинаещ

|
| Пуснато на: Вто Ное 04, 2008 9:52 am Заглавие: |
|
|
Можеш да го захванеш за дограмата но тогава крилото на прозореца няма да може да се отваря. _________________ Разочарованието от лошото качество остава дълго след удоволствието от ниската цена..
 |
|
|
 |
kajiva начинаещ
|
| Пуснато на: Вто Ное 04, 2008 10:27 pm Заглавие: отговор |
|
|
Здравейте.
Вьпросьт е в това:дали самото захващане на каквото и да било с рапиди е допустимо-спрямо профила на дограмата. |
|
|
 |
|