|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
paveto любител

|
| Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 1:52 pm Заглавие: Гипскартон върху летви |
|
|
| Преди време от познат дочух, че имало специялни летви които се ползват за закрепване на гипскартон вместу профили (при предстенни обшивки) . Излизало по ефтино от колкото с профили ... някой нещо да знае по въпроса ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
desivaleva начинаещ
|
| Пуснато на: Чет Фев 19, 2009 12:27 pm Заглавие: летви-гипсокартон |
|
|
Не се занасяй с тази измислица ако искаш качество си го направи с профили не е толкова голямо оскъпяването а и дървото гние много по-бързо да не говорим за дървоядите които ще ти скърцат по цяла нощ Решавай |
|
|
 |
paveto любител

|
| Пуснато на: Пет Фев 20, 2009 11:55 am Заглавие: |
|
|
Не се занасям не съм тръгнал нищо да правя просто ме интересува дали съществува нещо подобно защото едва ли не ме убеждаваха, че американците строяли с летви а не с метални профили . |
|
|
 |
Luna любител
|
| Пуснато на: Пет Фев 20, 2009 7:31 pm Заглавие: |
|
|
| Ти американците не ги гледай. Те целите си къщи строят с дърво. |
|
|
 |
paveto любител

|
| Пуснато на: Пон Фев 23, 2009 12:35 pm Заглавие: |
|
|
| Праскайте ключа - няма смисъл. |
|
|
 |
ivalin начинаещ
|
| Пуснато на: Пет Мар 06, 2009 9:24 pm Заглавие: Re: летви-гипсокартон |
|
|
| desivaleva написа: | Не се занасяй с тази измислица ако искаш качество си го направи с профили не е толкова голямо оскъпяването а и дървото гние много по-бързо да не говорим за дървоядите които ще ти скърцат по цяла нощ Решавай |
Виж колега имаш право да питаш и още повече да искаш нестандартни решения и най-вече тука му е мястото. Това никак не е лошо с дървени летви и, ако са ти без пари или на тънка лайсна, какво лошо още повече, че дървото ще ти служи за топлоизолация, а не като термомост при металните конструкции?! Само гледай какъв ще ти е размера на дебелината на летвата, т.е., ако слагаш изолация се съобразяваш с неината дебилина. Какво им се ядосваш на другите?! Те да си пишат за червеи и тем подобни. Аз лично съм живял в къща цели 10 г., която беше от гипскартонени панели на дървена зглобка и никакви проблеми.  |
|
|
 |
|