|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nzkolev начинаещ
|
| Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 10:47 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте гледам вашето предаване със голям интерес и искам да предложа някои теми.
1.изграждане на ламперия или облицовка на стени със дърво.
2.изграждане на пожароизвестителна система или автономни пожароизвестителнни датчици в дома ( нещо което във циливизованите домове е просто задъжително )
за сега това е,надявам се предаването дълго да ни радва със нови идеи
и техники.чао |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bibiqn начинаещ

|
| Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 9:48 am Заглавие: |
|
|
Здравейте и от мене.Моето предложение за тема на предаването е изграждане на локално парно(камина с водна риза).Тъй като в последно
време е доста популярно и доста хора има които можеби желаят да си направят в къщи.Поздрави на екипа. |
|
|
 |
Ceco_T начинаещ
|
| Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 1:54 pm Заглавие: |
|
|
| Здравейте...Поздравления за страхотното предване..Бих искал да предложа идея за едно от бъдещите ви предавания, а именно баня с вана..Напоследък душ кабините започнаха да се обособяват като ново модно решение за обзавеждането на една баня, но ако може да да се види и монтажа на една вана ще е много полезно за хората, които им предстои рамонт в банята.. |
|
|
 |
peshismeshi начинаещ
|
| Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 10:32 am Заглавие: стара къща |
|
|
Гледаме с моя син/на 7 год./ всички предавания.Незнайно защо на него са му много интересни и покрай него и аз започнах да ги гледам.Прави ми впечатление че във всички ремонта е на апартаменти или за ново строителство.Скоро се замислих че много хора както и аз си купуват стари къщи и ги ремонтират.Ето и моето предложение - [b]Направете ако трябва цяла поредица за ремонт на стари къщи.[/b]
А ако нямате терен аз имам една такава която се нуждае от ремонт мога да Ви я предоставя.Но предполагам че наистина ще има успех ако покажете изолация, под и всичко което може да се направи в старите къщи.Но като казвам стари наистина стари - керпичени.Дано това предложение Ви хареса. |
|
|
 |
resco начинаещ
|
| Пуснато на: Чет Юни 26, 2008 7:56 am Заглавие: |
|
|
Здравейте! Така и така всички тръгнаха да дават предложения, та да лансирам и аз моите, ако ви допаднат може и да ги видя на лента скоро...
1. повечето от ремонтите показани в предаването са на по-обени и големи по-размер апартаменти или сгради, но на мен лично ми е интерено, как тези и много другиспоменати малко по-горе идеи, ще се приложат в ремонта и обзавеждането на сгради с по-малка квадратура? Да речем апартамент 75 квадрата който има хол с тераса, спалня и кухня с тераса. Има много такива строени по соц време тъй че... ще е от полза. Все по-често попадам на идеи ис айтове за това как да се обединяват стаи, но не попадам на това как тези стаи които вече имаме да направим да са по-функционални и да изглеждат по-големи посредством различни мебелни конфигурации.
2. Идеята за парното и камината на колегата по-горе ми допада много, но ще се радвам да разгледате и камини (горивни камери) с отопление постердством въздухоотводи и как могат те да се разполагат.
3. Въпреки че не съм сигурен дали е възможно, би ли било възможно в края на предаването да се изписват подробности за помещението което е ремонтирано - квадратура, изполвани материали, цени (поне ориентировъчни), както и използвани материали?
4.Ако е възможно да ни покажете и малко полева работа - имам предвид ремонти в двора на къщата, озеленяване, поставяне на напоитрелна система, ремонт и направа на пейки и зони за отмора и почивка, така да се каже да излезем от рамките на панелката?
5. и последно, обещавам Много бих се радвал на поне едно предаване в което да се показва как се слага паркет под вече съществуваще, тежка и огромна соц. секция и как би било решено това като проблем, тъй като същата не можа да бъде преместена по-далеч от пределите на стаята. Единия вариант за който аз се сетих е с кант от гранитогрес по краищата на стаята, но има ли друг и какъв?
Мерси предварително и още веднъж - страшно предаване сте... дано дълги години да ни радвате с нови идеи. |
|
|
 |
too_too начинаещ

|
| Пуснато на: Чет Авг 14, 2008 9:55 am Заглавие: |
|
|
Здрвейте! Моето предложение е да се покаже нещо такова:
И аз искам да си направя нещо подобно вкъщи, но не ми е ясно как става точно! Бих се радвала да го видя! _________________ Не знам какво искам, но го искам веднага! |
|
|
 |
vdim4 начинаещ
|
| Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 10:30 pm Заглавие: |
|
|
Е, хайде най-накрая през новия сезон да видим и нещо за естествения паркет, дюшаме или корк например. Вярно, е че спонсорите трябва да се уважават, но няма как да се сложат във всички стаи гранитогрес, мокет и ламинат - все пак има и жилища дето не се дават под наем!
Хората ползващи подобен форум искат да направят нещо сами за себе си. Майсторите си знаят... |
|
|
 |
valkatawe начинаещ
|
| Пуснато на: Пет Окт 17, 2008 4:35 am Заглавие: |
|
|
Искам от да ви благодаря, за хубавото предаване. Продълажавайте, все така добре  _________________ http://otpushvane-na-kanali.hit.bg |
|
|
 |
cocolino начинаещ
|
| Пуснато на: Пон Ное 03, 2008 3:43 pm Заглавие: Предложение на тема за предаване! |
|
|
| Здравейте! Предлагам ви да направите предаване за обновление на входно помещение на блок тип соцреализъм. Всички знаете панелките в които живеят над 50% от Софиянци, а и в доста градове на България. Много ми се иска да видя по красиви и приветливи "входове". Нашият дом не започва от вратата на апартамента, а с градинката пред блока и входното помещение. Моля ви за идеи как да сменим дограмата на входа,каква да бъде тя, как е най-добре да бъдат изнесени пощенските кутии, с какви бои е най-добре да бъде боядисано подобно помещение? Бих желала да видя подобна тема в предаването и с цел, това да даде стимул и пример на живеещите в такива блокове, че сами може да променим сивотата и грозните гледки пред вратите ни! |
|
|
 |
virtualna_mk начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Ное 09, 2008 5:15 pm Заглавие: |
|
|
Поздравления за хубавите предавания Дано още далго да сте ни от полза с вашите савети.Искам и аз да дам своята идея за предаване,а тя е-
1.Как се прави бетонна пло4а варху гредоред.Откаде трябва да се запо4не и какви материали ще се използват. И какав е резултата от ц
ялостната изработка,след като се премахне гредореда.
2.Изграждане на мрасен канал на ка6та при положение 4е липсва централен мрасен канал.
Дани идеите ми се сторят интересни и полезни на много от зрителите и потребителите на саита. |
|
|
 |
Петя Начкова начинаещ

|
| Пуснато на: Сря Ное 19, 2008 9:34 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте на всички.
моето предложение е:защо не направите български вариант на DIVINE DESIGN което следя по Zone club.Не знам какви са условията по които те работят,но смятам че ще бъде много сполучливо предаване.
Поздрави |
|
|
 |
Radi_i любител

|
| Пуснато на: Съб Мар 28, 2009 12:52 am Заглавие: Ремонт на детска стая |
|
|
Така или иначе ще правя ремонт на детската стая.Ще я изкъртя до панел ще сложа нова ел.инсталация,водно подово,вътрешна изолация по стените и тавана и накрая гипс картон и разбира се нови мебели.Ще е екшън за съседите,но мисля че ще е интересно за зрителите!ха ха ха може да стане хубаво предаване или да влезем в господари на ефира  _________________ vervaite mi |
|
|
 |
milena_nikolova13 начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Окт 30, 2011 4:47 pm Заглавие: |
|
|
Прегледах почти всички предавания-но никъде не видях такова,дето да покаже-ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЯ НА КЪЩА-БЕЗ КЕРЕМИДИ!  |
|
|
 |
milena_nikolova13 начинаещ
|
| Пуснато на: Сря Ное 02, 2011 8:21 pm Заглавие: |
|
|
| Искам да си направя покрива на къщата,като тераса,или градина-не с керемиден покрив-КАК СЕ ПРАВИ ТОВА! |
|
|
 |
|