|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
yotova36 начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Апр 05, 2009 8:11 pm Заглавие: ТАПЕТИ В БАНЯТА |
|
|
| Предстой ми ремонт на банята и се чудя кое е за предпочитане-поскъпия вариант с плочки или поевтиния с миещи се тапети.Може ли някой да ми даде съвет?Предварително благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
maistor Slavi специалист

|
| Пуснато на: Пон Апр 06, 2009 9:48 am Заглавие: Баня |
|
|
| За мен е по удачен по - скъпият вариант ,въпреки че е по трудоемък. |
|
|
 |
ради начинаещ
|
| Пуснато на: Вто Апр 14, 2009 4:17 pm Заглавие: |
|
|
нека някой да каже и за тези тапети.защото за нас които сме на квартира няма смисъл от оскъпяване.дори имам конкретен проблем
-панелка,баня с блажна боя боядисана;на места шпакловката е подала!
моля,за съвет-да пребоядисвам или да слагам тапети върху боята,ако е възможно де? |
|
|
 |
georosi начинаещ
Регистриран на: 03 Апр 2009 Мнения: 27 Местожителство: Велико Търново
|
| Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 1:15 am Заглавие: |
|
|
| Ако има подкожушена шпакловка трябва да се махне до здраво и да се направи с терафлекс и подобни.Тапетите в банята се лепят с С-200 или лепило-немско имаше такова,но аз отричам тези лепила от личен опит.Използвам само българското лепило.Ако имате душ-кабина може да си залепите тапети на останалата част от банята,но какъв ще е ефекта ако водата директно се стича по тапетите,немога да кажа,само мога да предположа.Но при всички положения трябва да свалите подкожушената шпакловка до здраво и изравните после с материал. |
|
|
 |
yotova36 начинаещ
|
| Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 11:53 pm Заглавие: |
|
|
| Имах впредвид да залепя тапетите върху плочките като по-лесен вариант.Ако трябва да свалям старите плочки разбира се ще сложа пак плочки,но това става много бавно и с много разправии. |
|
|
 |
Handy-man любител

|
| Пуснато на: Пет Апр 17, 2009 12:18 pm Заглавие: |
|
|
| Има лепила за лепене на плочки върху плочки. |
|
|
 |
RABIES начинаещ
|
| Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 4:00 pm Заглавие: |
|
|
| yotova36 написа: | | Имах впредвид да залепя тапетите върху плочките като по-лесен вариант.Ако трябва да свалям старите плочки разбира се ще сложа пак плочки,но това става много бавно и с много разправии. |
Мда, както каза и колегата преди мен, вече има лепила, с които ще спестите и време, и нерви. Наистина струват повечко, отколкото познатия теракол и подобни нему, но се замислете какво Ви спестява това. Ако решите да лепите плочки, попитайте майстора, който ще наемете, какво той би Ви препоръчал. _________________ Knowledge speaks, but wisdom listens! |
|
|
 |
|