|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
indadust начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Юни 14, 2009 11:09 am Заглавие: Търся фирма или индивидуални лица за ремонт |
|
|
Здравейте !
Стана време да се прави и у нас ремонт,но немога да намеря професинални хора които да работят бързо,чисто и качествено срещу нормално заплащане.От София съм и имам нужда от ремонт на баня,тоалетна,два коридора и ремонт на балкон (приобщаване към кухнята).Моля да ми препоръчате майстори или самите те да пускат предложения.
Отново наблягам,че както всички други хора наблягам на срок пари и чиста и качествена работа.Мерси предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Hristov начинаещ
|
| Пуснато на: Вто Юни 30, 2009 1:46 pm Заглавие: гипсокартон |
|
|
Здр ,ако ремонта който сте предприели включва гипсокартон ми се обадете на GSM 0884478475 Христов |
|
|
 |
maistor начинаещ
|
|
|
 |
vasilcho начинаещ
|
| Пуснато на: Пон Юли 20, 2009 4:56 pm Заглавие: Re: Търся фирма или индивидуални лица за ремонт |
|
|
| indadust написа: | Здравейте !
Стана време да се прави и у нас ремонт,но немога да намеря професинални хора които да работят бързо,чисто и качествено срещу нормално заплащане.От София съм и имам нужда от ремонт на баня,тоалетна,два коридора и ремонт на балкон (приобщаване към кухнята).Моля да ми препоръчате майстори или самите те да пускат предложения.
Отново наблягам,че както всички други хора наблягам на срок пари и чиста и качествена работа.Мерси предварително! | здравеите ако все още търсите хора за ремонта 0878988010 _________________ плочки,шпакловки 0899932908 |
|
|
 |
|