Идеи за обзавеждане на кухня
Мисия Моят Дом Форуми -> Обзавеждане и декорация Създайте нова тема   Напишете отговор
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ahilis
начинаещ

Пуснато на: Чет Май 07, 2009 12:03 pm Заглавие: Идеи за обзавеждане на кухня Отговорете с цитат

Здравейте майстори,предстои ми направата на кухня с дневна от хол който е с размери ,6,5/ 3,5 м и кухнята искам да е ъглова по голямата част да е на по малката стена и по малка част на дългата стена и от тук натам нямам идея как да са разположени маса за хранене,малка секция ,диван.Моля дайте някяква идея,но без вече баналните сводове и барове между двете помещения ,ако така могат да се нарекат.Не мога нещо да кача някаква скица ,за това моля да ме извините.Просто представете си един правоъгълник.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
resco
начинаещ

Пуснато на: Чет Май 07, 2009 4:28 pm Заглавие: НЯколко идейки Отговорете с цитат

Ето няколко идейки от мен!
Държа да подчертая, че не съм професионален декоратор... просто любител... ето ти идеите...

успех! Дано съм помогнал!
Върнете се в началото
vanya
начинаещ

Местожителство: София

Пуснато на: Съб Юли 04, 2009 11:38 am Заглавие: идеи за обзавеждане Отговорете с цитат

Интересувате ли се още от идеи за обзавеждане?
Върнете се в началото
Boyko Panalov
начинаещ

Пуснато на: Пон Юли 06, 2009 3:28 pm Заглавие: Re: идеи за обзавеждане Отговорете с цитат

vanya написа:
Интересувате ли се още от идеи за обзавеждане?

Да. Какво ще предложиш.
Върнете се в началото
Мирослава
начинаещ

Пуснато на: Пон Авг 24, 2009 4:37 pm Заглавие: И моята кухня е ъглова Отговорете с цитат

Здравей, гледах проектите и реших да изпратя моите заедно с реализацията им на живо. Дано са ти от полза ако все още търсиш таква информация Smile

Върнете се в началото
ahilis
начинаещ

Пуснато на: Вто Авг 25, 2009 4:06 pm Заглавие: Благодарство Отговорете с цитат

Благодаря на всички,които се отзоваха на молбата ми.Все още не съм направил кухнята и вашите идеи малко или много ще ми бъдат от полза.
Върнете се в началото
ahilis
начинаещ

Пуснато на: Вто Авг 25, 2009 4:10 pm Заглавие: Въпрос Отговорете с цитат

Сетих се да ви задам един въпрос:Дали се връща модата на плочките между горни и долни шкафове в кухнята или си остава обичайния обърнат плот.Моля за вашите компетентни мнения.
Върнете се в началото
ahilis
начинаещ

Пуснато на: Чет Ное 26, 2009 6:09 pm Заглавие: Благодарство Отговорете с цитат

Благодаря за хубавите оферти.Точно в този момент имам нужда наистина от ъглов диван.Но мострите които предлагате не ми харесват.Ако работите с фирма Паралел ЕООД гр.Серлиево ,каква цена може да ми предложите на диван с името Милано на тази фирма,защото точно този модел харесвам или някакъв много подобен на този.
Върнете се в началото
indivadivaT
начинаещ

Местожителство: Софиа, "Джеймс Баучьр"99

Пуснато на: Чет Ное 26, 2009 6:57 pm Заглавие: InDIVA Отговорете с цитат

Здравейте, нямаме проблеми да направим дивана който искате.Всичко от което се нуждаем е снимка...Заповядаите на място! Софиа-ул."Джеймс Баучьр"99-101
Теди- Индива
ahilis
начинаещ

Пуснато на: Чет Ное 26, 2009 7:33 pm Заглавие: Благодарство Отговорете с цитат

Опитах се да ви пратя снимка на дивана ,който харесвам ,но нещо не става.Пишете Паралел Севлиево и ще го видите модела Милано на тяхната мостра е с зелена дамаска.Дали може да ми го направите ,но без никакви механизми ,защото предполагам тези механизми оскъпяват продукта.И ако може да ми кажете ориентировъчна цена.Благодаря ви предварително.
indivadivaT
начинаещ

Местожителство: Софиа, "Джеймс Баучьр"99

Пуснато на: Чет Ное 26, 2009 8:24 pm Заглавие: InDIVA Отговорете с цитат

Не знам защо не се е получило. Може разбита се без механизми. Видях дивана.Мисля че можем долу- горе на сьщата цена.. Работим и в сьбота до 4.30. Много ще Ви бада признателна ако дойдете на място.
Срок- до 1 месец.Ако го заявите сега -до 5-ти дек., ще полу4ите и бонус- кожена табуретка!
ahilis
начинаещ

Пуснато на: Чет Ное 26, 2009 8:28 pm Заглавие: Благодарство Отговорете с цитат

Много се радвам ,че може да го направите ,но това долу горе ,като цена какво ще рече,защото вие не знаете цената на този ,който аз харесвам.
ahilis
начинаещ

Пуснато на: Пет Ное 27, 2009 9:14 pm Заглавие: Благодарство Отговорете с цитат

Къде изчезна ,човека с меката мебел.Зададох въпрос и отговор не получих.
Покажи мнения от преди:   
Мисия Моят Дом Форуми -> Обзавеждане и декорация Създайте нова тема   Напишете отговор
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети