|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
PRODIGY начинаещ
|
| Пуснато на: Чет Апр 15, 2010 12:51 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте!
Имам същия проблем с дограмата в хола и на трите стъклопакета не знам колко е гаранцията слагана е през 10.2006.Въпроса ми е ако не е гаранционна вече колко ще ми струва,в смисъл колко е квадратния метър на стъклопакетите с поставянето и колко ще ми вземат за демонтаж на старите.
Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivanoff начинаещ
|
| Пуснато на: Пон Апр 26, 2010 9:09 am Заглавие: |
|
|
Здравейте,
на въпроса за цена на стъклопакети, ако е бяло/бяло - 26лв на кв.м.
За б/ка 36 на кв.м + 15 лв за монтажа.
Цените са "около"
Поздрави _________________ http://dograma.org |
|
|
 |
martatabs начинаещ

Регистриран на: 25 Яну 2010 Мнения: 25 Местожителство: Le monde et notre pays.
|
| Пуснато на: Вто Май 25, 2010 8:17 pm Заглавие: |
|
|
Леко доуточнение на горното...цените са що-годе заводски...ако наемете някой да ви го смени,цената скача...труд,транспорт,евентоално извозване на стария стъклопакет (колегата го е написал ...цената зависи и от броя на стъклата в стъклопакета...две или три.Ако са три,цената скача с около 20 лева.
Единствено на Хотмела не ми харесва,че с времето от самата топлина омеква и стъклата се разминават (не един или два пакета сме сменяли по-този повод),и това може да доведе до горните проблеми,или счупване....силикона не е лош вариант...но всичко си е до правилния монтаж на самия стъклопакет,подложката,закамяването...и...и...и ! Имало е случаи пакета се слага директно върху сглобките,подлагат едно картонче,каквото стане. |
|
|
 |
v_antonova1986 начинаещ
|
| Пуснато на: Пет Ное 19, 2010 9:33 pm Заглавие: Re: Проблеми със стъклопакет ? |
|
|
| Suprafen написа: | стаклопакета на дограмата ми при определени атмосверни ословия вътре междо двете стакла се полочават големи петна като "опушено".
Моля ако наякои знае от кво се получават да ми пише благодаря ви предварително.
 |
Това е гадно, у нас е същото, казаха ми, че ми е съсипан стъклопакета и вътре е влязла влага. Особено личи лятото, когато пече слънце на стъклото. Единствения начин за ремонт е подмяна. _________________ Отслабване, Бързо Отслабване, Otslabvane, Как Да Отслабна |
|
|
 |
martatabs начинаещ

Регистриран на: 25 Яну 2010 Мнения: 25 Местожителство: Le monde et notre pays.
|
| Пуснато на: Вто Ное 23, 2010 10:18 pm Заглавие: |
|
|
| Колеги,по договор при евентуален дефект по стъклопакета трябва същия да бъде подменен безплатно от фирмата,която ви е поставила дограмата. Тя от своя страна връща стъклопакетра на фирмата която го е произвела,и оттам са длъжни да го подменят,НО само ако е в ГАРАНЦИЯ. Знайте едно,че дограмата и стъклопакета по принцип са с различна гаранция. Четете си договорите ВНИМАТЕЛНО. |
|
|
 |
|