|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
joro_85 начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Юни 20, 2010 4:15 pm Заглавие: Цените на ремонта |
|
|
Здравейте! Интересува ме, при кандидатсване и евентуално одобрение, каква част от разходите се поемат от предаването и каква от мен... Подздрави за доброто предаване, гледам с интерес 2 подобни и по руската телевизия  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
r_petrova начинаещ
|
| Пуснато на: Пет Дек 10, 2010 7:14 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте и поздравления за доброто предаване!
С моето семейство обмисляме да правим ремонт на нашето жилище и за тази цел ще се регистрираме за участие. Но също така ни интересува какво ще е нашето финансово участие, ако бъдем избрани за участие в предаването. |
|
|
 |
moderen начинаещ
|
| Пуснато на: Съб Дек 11, 2010 7:23 pm Заглавие: |
|
|
| Кога ще излезете с ремонтите извън София? |
|
|
 |
mamolini начинаещ
|
| Пуснато на: Сря Мар 23, 2011 1:09 am Заглавие: |
|
|
Здравейте, с приятелката ми ни предстои "грандиозен", ремонт. Блъскаме си главите по цели нощи и дни пред какви ли не форуми и сайтове. Нямаме никакво време да обикаляме по фирми и консултанти ... Следя Ви с интерес всеки път. Последното предаване впечатли силно и приятелката ми. Таваните са ни фикс идея в последно време . Чудехме се какви са условията за участие и каква е финансовата рамка, в която трябва да се вместиме. Предварително Ви благодаря и пожелавам много успехи и спонсори за в бъдеще продължавайте все така да ни пълните очите  |
|
|
 |
veradina начинаещ
|
| Пуснато на: Пон Дек 12, 2011 12:13 pm Заглавие: |
|
|
| Здравейте и поздравления за интересното предаване и полезните съвети.От доста време обмислям да направя ремонт на жилището (етаж от къща), в който живея.С голям интерес следя предаването и нещата в сайта и ми се искаше да регистрирам за участие, но не знам дали одобрявате участници, които не са от София.Мога ли да се регистрирам все пак? |
|
|
 |
|