|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Spartak1918 начинаещ
|
| Пуснато на: Сря Окт 27, 2010 1:07 pm Заглавие: Пренареждане или нов покрив? |
|
|
Здравейте,
Имам едно питане във връзка с ремонт на покрив. Кой е по-добрият вариант - да се пренаредят керемидите или да се сложат изцяло нови. Това с кърпенето като че ли не е много траен вариант. Дали някой може да ми помогне с евентуален съвет, или да ми каже към кого да се обърна? _________________ Дайте ми опорна точка и аз ще ви вдигна върху нея палат  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bateto любител

|
| Пуснато на: Чет Окт 28, 2010 8:48 am Заглавие: |
|
|
Новото е винаги по-добре, но зависи с какъв бюджет разполагаш и какъв е обекта (вила или къща за посточнно живеене).
При всички случаи ако решиш да слагаш нов покрив се обърни към производители предлагащи ЦЯЛОСТНИ СИСТЕМИ. На пазара има и керамични и бетонови такива.
Не купувай "на парче" заради по-добрата цена - в крайна сметка сервиза и консултацията, която ще получиш ще ти спести много нерви и пари!
Помисли!  |
|
|
 |
Spartak1918 начинаещ
|
| Пуснато на: Чет Окт 28, 2010 11:06 am Заглавие: Пренареждане или нов покрив? |
|
|
Благодаря много, ще го помисля.
А дали някой може да препоръча евентуални фирми, към които да се обърна?
Ще споделя опит, след като взема решение  _________________ Дайте ми опорна точка и аз ще ви вдигна върху нея палат  |
|
|
 |
bateto любител

|
| Пуснато на: Чет Окт 28, 2010 5:27 pm Заглавие: |
|
|
Ако си фен на керамиката - TONDACH, а ако искаш бетонова керемида - BRAMAC, а от скоро и Техносим (не съм ползвал досега и не знам до колко им е разработена цялостната система).
Това са най-добрите производители!
Вероятно ще намериш "на парче"по евтини неща, но при покрива шега не бива!
Успех!  |
|
|
 |
ianis-build начинаещ
|
|
|
 |
tetky начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Мар 27, 2011 8:48 pm Заглавие: |
|
|
| ние сложихме нов покрив и съм доволен а и майсторите ни зеха малко пари струваше си да се доверим сега сме много доволни |
|
|
 |
ShugiRs начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Май 20, 2012 11:56 am Заглавие: |
|
|
| здравейте да ви обясня на бързо за моя проблем,направих си покрива с битумни керемиди преди няколко години сега разбрах колко неправилно е направен.строихме преди време 2 ри етаж на къщата покрива е гредоред между гредите има вата .отгоре и отдолу е подкоквано с ПДЧ отгоре е послано с 4ерна мушама и следват битумните керемиди. Понеже горните стаи са ми спални през лятото е страшна жега а през зимата разтапям снега над спалните и той се заледява на олуците и става страшно та сега мислех върху тия битуми да бия шипките за да направя въздушното пространство и да го направя горе с ондулин ще ми се решат ли проблемите така |
|
|
 |
|