окабеляване на кухня
Мисия Моят Дом Форуми -> Осветление и електроинсталации Създайте нова тема   Напишете отговор
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
iab84
начинаещ

Пуснато на: Нед Апр 17, 2011 8:13 pm Заглавие: окабеляване на кухня Отговорете с цитат

Здравейте. Имам един въпрос. В момента съм в ремонт.В кухнята си имам предвиден един кабел 2x4 мм2 за фурната. Разбрах обаче,че плотът с котлоните е отделно от фурната. Трябва ли да пусна още един кабел за плота или мога да го захраня от този за фурната. Помагайте ,ако някой има практически опит с подобно нещо. help
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
jorfii
начинаещ

Пуснато на: Пон Апр 18, 2011 2:19 pm Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен би трябвало да може да свържеш и плота с котлоните към този кабел. Той стандарта е такъв обикновенно към печката се пуска отделен кабел 4мм. До сега не ми се е случвало да пускам два кабела към една печка.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
c5pro
начинаещ

Пуснато на: Вто Апр 19, 2011 12:19 am Заглавие: Отговорете с цитат

Подобре си пусни 3х4мм за фурната и керамичния плот, и го прекарай през ДТЗ.Отделно си пусни още един кабел 3х4мм,за контакти на работния плот,аспиратор,съдомиялня,пералня,диспозер и каквото там се сетиш. Dance
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Мисия Моят Дом Форуми -> Осветление и електроинсталации Създайте нова тема   Напишете отговор
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети