|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
isbul начинаещ
|
| Пуснато на: Сря Сеп 22, 2010 9:12 pm Заглавие: Въпрос за битумен покрив? |
|
|
1.Трябва ли да се коват битумните керемиди? Дали няма след време по пирона да тече?
2. Под битумните керемиди има воалит, над сачака не са сложили нито воалит, нито грунд. Не трябва ли да се сложи?
3. На билото, как се съединяват керемидите, има ли специални за било и трябва ли да има воалит отдолу? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Dewalt начинаещ
|
| Пуснато на: Съб Окт 23, 2010 10:17 am Заглавие: |
|
|
Не е задължително да се ковът,макар да е желателно.
За самите пирони конкретно - те са по размер.По дълги които се ковът на гредите и по къси които хващат в покритието над тях.
Няма да протекът с времето - самите гвоздеи са с шапка.Забит добре и по правилен начин няма д апротече никога _________________ http://darinell.com/
Строителство и ремонтни дейности |
|
|
 |
ianis-build начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Мар 27, 2011 11:30 am Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Не е задължително да се ковът,макар да е желателно. |
Не съм съгласен битумните керемиди трябва да се ковът лично аз съм виждал как незаковани керемиди биват отлепяни от вятъра. _________________ Вътрешни ремонти,
Ремонт на покриви, алпинисти |
|
|
 |
ves1 начинаещ
|
| Пуснато на: Вто Май 10, 2011 9:47 pm Заглавие: |
|
|
| И още един въпрос? Какво трябва да се направи под битумните керемиди за да не се образува конденз и да не изгният дъските под битума? Под покрива ще е обитаемо помещение. Тоест вътре топло отвън студено? Каква изолация трябва, и как да се вентилира без да се овлажни изилацията? |
|
|
 |
Luna любител
|
| Пуснато на: Сря Май 11, 2011 9:14 am Заглавие: Re: Въпрос за битумен покрив? |
|
|
| isbul написа: | 1.Трябва ли да се коват битумните керемиди? Дали няма след време по пирона да тече?
2. Под битумните керемиди има воалит, над сачака не са сложили нито воалит, нито грунд. Не трябва ли да се сложи?
3. На билото, как се съединяват керемидите, има ли специални за било и трябва ли да има воалит отдолу? |
Като гледам анонса за предаването - следващата неделя ще има и битумни керемиди. Гледай - може и да покажат подробно как се сллагат. |
|
|
 |
aneliaivanova86 начинаещ
|
| Пуснато на: Чет Юни 16, 2011 5:07 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте, аз съм нова и искам да използвам темата и да ви попитам какво точно представляват битумните керемиди ? Може ли да обясните накратко и да покажете някаква снимка ? _________________ Отслабване |
|
|
 |
|