|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
aAnKu начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Мар 20, 2011 2:32 pm Заглавие: Помощ за окачен таван |
|
|
Здравейте майстори.
Понеже никога не съм се занимавал с окачени тавани,а сега именно точно това искам да си направя в спалнята и искам да помоля за малко помощ.
Бих искал да ми кажете какви материали ще са ми нужни и какъв вид гипсо картон ще ми препоръчате да си закупя.Знам,че може да си се стори доста тъп въпросът ми,но наистина си нямам и на идея ,затова ще съм ви много благодарен ако ми кажете имената на всички нужни материяли за да мога да отида и да си ги закупя
А самия окачен таван,който искам да си направя не е нищо сложно,ще бъде ето такъв:
Дали ще е възможно да го направя този таван само с едно ниво или ще трябва да бъде на две нива?
Благодаря Ви предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Dewalt начинаещ
|
| Пуснато на: Пон Мар 21, 2011 8:11 am Заглавие: |
|
|
Няма как да го направиш така.
Няма да има скрито ако е на едно ниво. _________________ http://darinell.com/
Строителство и ремонтни дейности |
|
|
 |
Сръчен Майстор начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Май 29, 2011 5:29 pm Заглавие: |
|
|
Като не си се занимавал с това по-добре и не се захващай има си майстори за тази работа.
Моя съвет е да си наемеш специалист и да ти свърши работата.
Още един съвет не се подлъгваи от лъскавите картинки който са качени по разни сайтове повечето от тях са качени от лъскави списания не от майстори.
Успех _________________ Лесно е когато знаеш
Трудно е когато неможеш |
|
|
 |
vuj4o_van4o любител

|
| Пуснато на: Вто Май 31, 2011 10:42 am Заглавие: |
|
|
Това не е най-сложният таван, който може да се направи, но в никакъв случай не е нещо лесно, ако наистина не сте се занимавали с подобен род дейност.
Но ако все пак се пробвате, имайте предвид, че шпакловката трябва да е изпълнена идеално и цялостно - не само по фугите. Особенo ако и при вас прозореца е толкова близо до окачения таван. В този случай фугите трябва да се разполагат успоредно на слъчевата светлина(т.е. перпендикулярно на прозореца).
Трябва да си предвидите материали, като - гъвкав PVC профил за борда, фабрично нарязан ( но може и ръчно) UD профил, еластична шпакловка за фугите - UNIFLOT, фина - Sheetrock FINITURA, формовъчен гипсокартон 6.5 мм. дебелина. Също трябва да съобразите височината на вграденото осветелние, да се побере в окачения таван. Някой осветителни тела изискват малко по-голяма височина с цел охлаждане. _________________ С часове мога да гледам как някой работи. |
|
|
 |
Trockenbauer любител

|
| Пуснато на: Чет Авг 18, 2011 3:50 am Заглавие: Re: Помощ за окачен таван |
|
|
| aAnKu написа: | Здравейте майстори.
Понеже никога не съм се занимавал с окачени тавани,а сега именно точно това искам да си направя в спалнята и искам да помоля за малко помощ.
Бих искал да ми кажете какви материали ще са ми нужни и какъв вид гипсо картон ще ми препоръчате да си закупя.Знам,че може да си се стори доста тъп въпросът ми,но наистина си нямам и на идея ,затова ще съм ви много благодарен ако ми кажете имената на всички нужни материяли за да мога да отида и да си ги закупя
А самия окачен таван,който искам да си направя не е нищо сложно,ще бъде ето такъв:
Дали ще е възможно да го направя този таван само с едно ниво или ще трябва да бъде на две нива?
Благодаря Ви предварително! |
Ето на това аз му казвам ентусиаст _________________ Never argue with a fool because he will take you down to his level and will beat you with his experience!!! |
|
|
 |
|