|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
MaistorqgA начинаещ

|
| Пуснато на: Нед Дек 13, 2009 2:30 pm Заглавие: Bosh или Sparky |
|
|
| Искам да взема перфоратор и винтоверт(акумулаторен),но се 4удя каква марка,ако може да чуя мнения.Благодаря предварително!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
yaneff82 начинаещ
|
| Пуснато на: Чет Авг 18, 2011 7:22 am Заглавие: |
|
|
макита _________________ снимки на мои обекти http://yaneff82.snimka.bg/
0898829146 Николай Георгиев |
|
|
 |
Trockenbauer любител

|
| Пуснато на: Чет Авг 18, 2011 12:29 pm Заглавие: Re: Bosh или Sparky |
|
|
| MaistorqgA написа: | | Искам да взема перфоратор и винтоверт(акумулаторен),но се 4удя каква марка,ако може да чуя мнения.Благодаря предварително!! |
Здравей,
Акумулаторен винтоверт за....?
 _________________ Never argue with a fool because he will take you down to his level and will beat you with his experience!!! |
|
|
 |
Trockenbauer любител

|
| Пуснато на: Чет Авг 18, 2011 12:53 pm Заглавие: |
|
|
и така може да продължим до безкрай.
Не уточняваш за какво ще го ползваш.
Относно марката мнения много за това има и много марки и модели.
за 13-14 години съм работил с моделите на Макита,Бош,Хилти,Крес/за сухо строителство/,Макита,Хилти и ДиВелт /за монтаж на тежки конструкции/ и определено съм доволен.
За Спарки като изключим теглото и определено лошия дизайн и захват,чисто технически не съм доволен.
При закупуването се гледа не само първоначалната/закупната/цена,но и себестойноста на експлоатация.Да всички дават някаква гаранция въпросът е за колко време и какво включва.В това отношение лидери са Хилти и Макита,като Хилти има и много добри пакетни цени/винтоверт+перфоратор например/2 години no care гаранция и сервиз и доживотна на част от модулите/без батериите/,профилактиката също е безплатна.За цени да Хилти са скъпи като машини но не повече от Макита,за сравнение един и същи клас акумулаторен винтоверт за сухо строителство с магазин за рапидните винтове цената е -200 лева в полза на Хилти,като включим и по-добра ергономичност и сервиз.
За останалите видове винтоверти-акумолаторни тангенциялни,акумулаторни бормашини и др.всички марки /без Спарки/ предлагат диапазон от 9V до 36V новите литиево-йонни сетове и прочие.
Успех в начинанието.
P.S.Ни най-малко не е реклама,но ако имаш интерес пиши на ЛС или мейла ми и мога да те ориантирам/демонстрация на място и прочие/ _________________ Never argue with a fool because he will take you down to his level and will beat you with his experience!!! |
|
|
 |
|