|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Farro начинаещ
|
| Пуснато на: Пет Мар 18, 2011 10:34 am Заглавие: Мебели и декорация |
|
|
Здравейте,
Наскоро си купих жилище, и се чудех дали някой би могъл да ми препоръча фирма за качествени мебели? Най-вече ме интересуват мебели за трапезария (столове, маса).
Предварително благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Anichka начинаещ
|
| Пуснато на: Чет Авг 18, 2011 3:29 pm Заглавие: и аз се интересувам за кухненско обзавеждане... |
|
|
Здравей, аз бих ти препоръчала мебели за баня на фирма "Гера", купихме ги в Mr. Bricolage преди 6 години и въпреки влагата в банята ни....нищо им няма!
Ние поне си решихме проблемите с банята....тази година решихме да обновим малко кухнята, но не искаме да ни излезе много скъпо и ще ви бъда много благодарна ако ми посочите магазин или фирма в София... |
|
|
 |
ivanpetrov1987 начинаещ
|
| Пуснато на: Вто Авг 23, 2011 12:52 pm Заглавие: |
|
|
В магазини Явор има хубави и не много скъпи неща. Понякога има доста добри промоционални оферти. _________________ врати блиндирани врати |
|
|
 |
markita.net начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Сеп 04, 2011 12:33 pm Заглавие: |
|
|
Няколко човека ми похвалиха Zona for Home, като приемливо съотношение цена-качество _________________ Онлайн Строителен Магазин |
|
|
 |
markita.net начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Сеп 11, 2011 1:49 pm Заглавие: |
|
|
А сега влиза и IKEA, за маса и столове според мен е добра идея, защото са хубави като дизайн, а има и голям диапазон от цени. _________________ Онлайн Строителен Магазин |
|
|
 |
dool начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Окт 30, 2011 9:42 pm Заглавие: |
|
|
Зависи къде си. Ако живееш в Ямбол, едва ли е удобно да пазаруваш във Видин  _________________ вицове, интериорни врати |
|
|
 |
|