Олга начинаещ
|
| Пуснато на: Пет Яну 14, 2011 10:44 am Заглавие: Осветление в дома, офиса, двора |
|
|
Здравейте, нова съм в този форум, харесаха ми темите и реших да се включа. Мисля, че няма жена, която да е равнодушна към своя дом, как е подреден, как изглежда, и разбира се, как е осветен. Моето хоби е домашни цветя. Обичам красиви с големи листа, но да не са повече от 4 - 5 саксии в една стая. Другото ми хоби е осветление на дома. Няма да крия, че и работата ми е свързана с енергоспестяващото осветление. Откакто почнах да се занимавам с такова осветление, веднага си смених вкъщи всички крушки на енергоспестяващите. Няма да повярвате, освен, че усетих в сметките за ток икономията, а и моите цветя го харесаха, това енергоспестяващо осветление! От специфичната му светлина цветята изглеждат по-свежи и красиви, това е самата истина. Не мога да преценя дали само изглеждат така или това осветление им помага за растеж. Но след смяната на осветлението, сякаш ми се отвори пространството в стаите. Дали си внушавам, може ли някой да каже, има ли нещо такова? В едно съм сигурна, че осветлението променя вида на жилището. Особено, ако е комбинирано с модерни осветителни тела. Последното, което ме въодушеви това са новите светодиодни лампи. Смятам, че те ще направят истинска революция в осветлението! В това съм сигурна! _________________ www.realux.bg
www.led.realux.bg |
|