Осветление в дома, офиса, двора
Мисия Моят Дом Форуми -> ОСНОВЕН Създайте нова тема   Напишете отговор
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Олга
начинаещ

Местожителство: София

Пуснато на: Пет Яну 14, 2011 10:44 am Заглавие: Осветление в дома, офиса, двора Отговорете с цитат

Здравейте, нова съм в този форум, харесаха ми темите и реших да се включа. Мисля, че няма жена, която да е равнодушна към своя дом, как е подреден, как изглежда, и разбира се, как е осветен. Моето хоби е домашни цветя. Обичам красиви с големи листа, но да не са повече от 4 - 5 саксии в една стая. Другото ми хоби е осветление на дома. Няма да крия, че и работата ми е свързана с енергоспестяващото осветление. Откакто почнах да се занимавам с такова осветление, веднага си смених вкъщи всички крушки на енергоспестяващите. Няма да повярвате, освен, че усетих в сметките за ток икономията, а и моите цветя го харесаха, това енергоспестяващо осветление! От специфичната му светлина цветята изглеждат по-свежи и красиви, това е самата истина. Не мога да преценя дали само изглеждат така или това осветление им помага за растеж. Но след смяната на осветлението, сякаш ми се отвори пространството в стаите. Дали си внушавам, може ли някой да каже, има ли нещо такова? В едно съм сигурна, че осветлението променя вида на жилището. Особено, ако е комбинирано с модерни осветителни тела. Последното, което ме въодушеви това са новите светодиодни лампи. Смятам, че те ще направят истинска революция в осветлението! В това съм сигурна!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
figomir
начинаещ

Местожителство: софия

Пуснато на: Сря Фев 23, 2011 2:09 pm Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей
Определено енергоспесряващите лампи които са топла светлина се отразяват много добре на разтенията! Предполагам , че си сложила есл на РЕАЛУКС - които са 2700К... този спектър е благоприятен за разтенията ти - и затова и изглеждат и са по свежи! Още по -благоприятни условия за разтенията ти можеш да осигуриш ако си сложиш есл 2500к или луминисцентна тръба -ОСРАМ ГРОЛУКС -която е измислена специано за разтения! Но това е само за информация - едва ли ще изневериш на РЕАЛУКС Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
jorfii
начинаещ

Пуснато на: Чет Апр 14, 2011 8:31 pm Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте нека и аз да се включа. Вижте тук: http://jorfii.freehosting.bg/page.php?85
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
andrey
начинаещ

Пуснато на: Сря Дек 14, 2011 5:23 pm Заглавие: Отговорете с цитат

I az iskam ot mnogo vreme da napravq tova , no za jalost lampite v nas sa ili s takav cokal deto nqma energospestiavasht varqnt za nego ili s takav koito sa mnogo skypi Sad

izviniavam se za latinicata no ne namiram v foruma kirilizator
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Мисия Моят Дом Форуми -> ОСНОВЕН Създайте нова тема   Напишете отговор
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети