|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
naskoukov начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Авг 14, 2011 10:58 pm Заглавие: Как се нанася епоксидна смола върху замазка? |
|
|
Здравейте колеги,
дойде време да поставям подова настилка на вилата и най-сетне да се нанасям.След дълго избиране , един приятел ми каза че има някаква епоксидна смола и втвърдител за нея.НО била на повече от 10 години-взел я бил от някакво прдприятие в което я нанасяли по подовете.Можете ли да ми обясните как се нанася и с какво.Основата е циментова замаска.Трябва ли да се грундира задължително?И каква е пропорцията на втвърдитела към смолата, защото тя е във варел и не пише нищо.Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
naskoukov начинаещ
|
| Пуснато на: Пон Авг 22, 2011 11:52 am Заглавие: |
|
|
| Никой ли не знае нищо по въпроса ,защото само това ми остана са довършване и нямам време ,а не искам да го оплескам или разваля матеряла! |
|
|
 |
milena_nikolova13 начинаещ
|
| Пуснато на: Сря Дек 14, 2011 9:04 pm Заглавие: |
|
|
| Колега-препоръчвам да си направите малка проба на неутрално мяст -повечето смоли се смесват в реда~смола/втвърдител-3/1-имай предвит,че колкото повече е втвърдителя-толкова по-бързо ще се втвърди(опасност от напукване от бързо втвърдяване),а ако температурата е ниска а втвърдителя малко пак нищо не правиш-втвърдяването е хубаво да станемежду-3 до 6 часа от забъркването на пропорцията-така е по БДС-така че пробата е задължителна,а пропорцията зависи от температурата. |
|
|
 |
|