|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Gavazov начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Яну 22, 2012 11:38 am Заглавие: Боядисване |
|
|
| Здравейте, купих си апартамент, в който в момента стените са боядисани с цветни бои (латекс или фасаген не мога да преценя, но не блажна боя). Искам да сменя цвета. Ясно ми е, че трябва да използвам грунд, но има ли специален такъв, който да използвам. И след това с какво да боядисам, латекс фасаген и така нататък. Става въпрос за спалня хол, кухня и коридор. Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mariandimitrov начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Яну 22, 2012 5:57 pm Заглавие: |
|
|
Принципно с какво ще боядисаш стените си е твое решение , аз бих ти препоръчал латекс и в никакъв случай фасаген , фасагена запечатва стената и не може да диша , а относно грунда какъвто и да вземеш ще ти сфърши работа най-важното е да го разнесеш равномерно без стечове и пръски , а ако не ти се занимаа с грунд сложи една ръка бяла боя , после нанеси цветната боя на две ръце и си готов.
Не последна по важност е и подготовката на стените шпакловане, шкурене. Успех ! _________________ За контакти :
0899 23 34 79 - Мариян Димитров
0879 42 82 01 - Светослав Иванов |
|
|
 |
grabchev_84 начинаещ
|
| Пуснато на: Съб Мар 31, 2012 4:10 am Заглавие: |
|
|
| Имам голям проблем и ще се радвам,ако може някой да ми помогне в избора за мазилка!Става въпрос за нов апартамент и се двоумя, каква мазилка да предпочета,традиционната "фина" мазилка или модерните гипсови мазилки н.пр. на Баумит? |
|
|
 |
|