|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Professor начинаещ
|
| Пуснато на: Пон Май 31, 2010 4:32 pm Заглавие: Основен ремонт на баня - дайте идеи |
|
|
Здравейте!
Започнах основе ремонт на банята. Имаше блажна боя. Реших да я сваля и да правим шпакловка върху която да лепим плочките. Брат ми предложи да сложим гипсокартон. До тук добре. Спрях да свалям боята. Но от тук нататък какво правим?! Ще сложим гипсокартона, но отгоре има едни грозни тръби от канала на съседите.
Прилагам снимки. Ако някой може да помогне с идеи. Не само за тавана, а и за цялата баня.
Предварително благодаря.
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
limo052 начинаещ
|
| Пуснато на: Пон Май 31, 2010 5:28 pm Заглавие: |
|
|
може да се направи страхотна фигура с картона  |
|
|
 |
Luna любител
|
| Пуснато на: Пон Май 31, 2010 8:22 pm Заглавие: |
|
|
Не мога да повярвам, че някой по този начин е прокарал тръбите
А вариант да ги срежеш и да ги вкараш малко по-нагоре при теб, така че да могат да се затворят в нещо като куфар? |
|
|
 |
Professor начинаещ
|
| Пуснато на: Вто Юни 01, 2010 12:28 pm Заглавие: |
|
|
Аа, да. Това е старото строителство. От преди 30-40 години. А стените колко са криви - просто не е истина.
Ами струва ми се, че ще е доста слижничко. Ако реша да ги режа и да ги направя по-долепени до тавана, тогава трябва да срутя половината кубче (там, където са скрити тръбите и водомерите), за да дръпна по-нагоре тръбата за канала на съседите.
Мислихме за вариант да ги "облечем" с гипсокартон, ама тогава става много ниско. Гледах по форумите много варианти, с които правят от недостатък - нещо ефектно. Но такова уникално изпълнение никъде няма..
 |
|
|
 |
ivomont начинаещ
|
| Пуснато на: Пон Авг 02, 2010 9:50 pm Заглавие: |
|
|
| Едно въпросче ако някй ми отдговори разбирасе.Може ли върху блажна боя да намажа с ветонконтакт да начукам стената след като изсъхне и да измажа с хоросан и малко цимент във хоросана. |
|
|
 |
rumen_iankov напреднал
|
| Пуснато на: Сря Авг 04, 2010 10:31 pm Заглавие: |
|
|
| По принцип може,но след време пада всичко.По добре свали блажната боя и после грундирай. |
|
|
 |
Trockenbauer любител

|
| Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 1:32 pm Заглавие: |
|
|
| ivomont написа: | | Едно въпросче ако някй ми отдговори разбирасе.Може ли върху блажна боя да намажа с ветонконтакт да начукам стената след като изсъхне и да измажа с хоросан и малко цимент във хоросана. |
Здравейти.
Значи правилно съм предположил.
Виж си отговора в темичката която си пуснал.
Успех в начинанието.
Преди да си късате "майсторските" тапии,първо ги заслужете.  _________________ Never argue with a fool because he will take you down to his level and will beat you with his experience!!! |
|
|
 |
Dewalt начинаещ
|
| Пуснато на: Чет Сеп 02, 2010 5:30 pm Заглавие: |
|
|
Няма ли да покажеш каква баня направи след толкова време. _________________ http://darinell.com/
Строителство и ремонтни дейности |
|
|
 |
|