|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
svilka начинаещ
|
| Пуснато на: Пон Мар 24, 2008 10:12 pm Заглавие: Защо само в неделя |
|
|
Уважаемо предаване,
Много ми харесвате и Ви гледам с голям интерес, но не винаги мога да Ви засека, тъй като Ви дават само в неделя. Неделя е единственият ми почивен ден и го използвам за свършване на задачки, които през седмицата не мога да свърша и поради това не винаги мога да Ви гледам. Поради тази причина искам да Ви помоля ако е възможно да пускате поне по едно повторение през някой от делничните дни, вечерта. Искрено се надявам да уважите предложението ми. Предполагам, че не съм единствен с подобно желание. Благодаря Ви за вниманието= |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
paveto любител

|
| Пуснато на: Вто Мар 25, 2008 12:58 am Заглавие: Re: Защо само в неделя |
|
|
| svilka написа: | Уважаемо предаване,
Много ми харесвате и Ви гледам с голям интерес, но не винаги мога да Ви засека, тъй като Ви дават само в неделя. Неделя е единственият ми почивен ден и го използвам за свършване на задачки, които през седмицата не мога да свърша и поради това не винаги мога да Ви гледам. Поради тази причина искам да Ви помоля ако е възможно да пускате поне по едно повторение през някой от делничните дни, вечерта. Искрено се надявам да уважите предложението ми. Предполагам, че не съм единствен с подобно желание. Благодаря Ви за вниманието= |
Уф как искам като ми е заета банята и нямам възможност да влезна в нея да имам две ( ама само когато е заета и трябва и аз да влезна) .
Това да не е концерт по желание? |
|
|
 |
gencho-gealan специалист
|
| Пуснато на: Вто Мар 25, 2008 2:23 am Заглавие: |
|
|
Може,ако имаш възможност, повторението е в понеделник от 05.30!(ама сутринта!)  |
|
|
 |
Prodi любител
|
| Пуснато на: Вто Мар 25, 2008 8:31 am Заглавие: |
|
|
Пък има и сайт с всички предавания  |
|