Защо само в неделя
Мисия Моят Дом Форуми -> ТВ предаване МИСИЯ МОЯТ ДОМ Създайте нова тема   Напишете отговор
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
svilka
начинаещ

Местожителство: Шумен

Пуснато на: Пон Мар 24, 2008 10:12 pm Заглавие: Защо само в неделя Отговорете с цитат

Уважаемо предаване,
Много ми харесвате и Ви гледам с голям интерес, но не винаги мога да Ви засека, тъй като Ви дават само в неделя. Неделя е единственият ми почивен ден и го използвам за свършване на задачки, които през седмицата не мога да свърша и поради това не винаги мога да Ви гледам. Поради тази причина искам да Ви помоля ако е възможно да пускате поне по едно повторение през някой от делничните дни, вечерта. Искрено се надявам да уважите предложението ми. Предполагам, че не съм единствен с подобно желание. Благодаря Ви за вниманието=
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
paveto
любител

Местожителство: София

Пуснато на: Вто Мар 25, 2008 12:58 am Заглавие: Re: Защо само в неделя Отговорете с цитат

svilka написа:
Уважаемо предаване,
Много ми харесвате и Ви гледам с голям интерес, но не винаги мога да Ви засека, тъй като Ви дават само в неделя. Неделя е единственият ми почивен ден и го използвам за свършване на задачки, които през седмицата не мога да свърша и поради това не винаги мога да Ви гледам. Поради тази причина искам да Ви помоля ако е възможно да пускате поне по едно повторение през някой от делничните дни, вечерта. Искрено се надявам да уважите предложението ми. Предполагам, че не съм единствен с подобно желание. Благодаря Ви за вниманието=

Уф как искам като ми е заета банята и нямам възможност да влезна в нея да имам две ( ама само когато е заета и трябва и аз да влезна) . funny_post
Това да не е концерт по желание?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
gencho-gealan
специалист

Местожителство: гр.Годеч

Пуснато на: Вто Мар 25, 2008 2:23 am Заглавие: Отговорете с цитат

Може,ако имаш възможност, повторението е в понеделник от 05.30!(ама сутринта!) Dance
Върнете се в началото
Prodi
любител

Пуснато на: Вто Мар 25, 2008 8:31 am Заглавие: Отговорете с цитат

Пък има и сайт с всички предавания Applause
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Мисия Моят Дом Форуми -> ТВ предаване МИСИЯ МОЯТ ДОМ Създайте нова тема   Напишете отговор
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети