Дюшеме върху дюшеме
Мисия Моят Дом Форуми -> Под Създайте нова тема   Напишете отговор
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
D_Mateev
начинаещ

Пуснато на: Нед Яну 30, 2011 12:59 am Заглавие: Дюшеме върху дюшеме Отговорете с цитат

Здравейте! нов съм в тази област и затова ще ме извините ако има някой проблеми с форума-въпросът ми е :Трябва да поставям дюшеме върху старо такова.Смятам между тях да поставя изолационна подложка за ламиниран паркет и искам да захвана новото върху старото със видии а не със пирони .Дайте ми съвет -ще стане ли или какво ще ме посъветвате.Благодаря ви!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Trockenbauer
любител

Пуснато на: Съб Фев 12, 2011 12:06 am Заглавие: Re: Дюшеме върху дюшеме Отговорете с цитат

D_Mateev написа:
Здравейте! нов съм в тази област и затова ще ме извините ако има някой проблеми с форума-въпросът ми е :Трябва да поставям дюшеме върху старо такова.Смятам между тях да поставя изолационна подложка за ламиниран паркет и искам да захвана новото върху старото със видии а не със пирони .Дайте ми съвет -ще стане ли или какво ще ме посъветвате.Благодаря ви!

Здравей,
под видии имаш предвид какъв тип рапидни винтове?
Да ще стане просто си купуваш рапидни винтове за дърво или такива за гипсофазерни плоскости/не за гипсокартонени!!!!!/Стъпката на резбата е различна,а тази за плоскостите е "двойна".
Обработи/консервирай старото дюшаме преди монтажа на новото.
Успех в начинанието.

Преди да късате "майсторските" си тапии,1-во ги заслужете. Wink
Покажи мнения от преди:   
Мисия Моят Дом Форуми -> Под Създайте нова тема   Напишете отговор
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети