|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
D_Mateev начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Яну 30, 2011 12:59 am Заглавие: Дюшеме върху дюшеме |
|
|
| Здравейте! нов съм в тази област и затова ще ме извините ако има някой проблеми с форума-въпросът ми е :Трябва да поставям дюшеме върху старо такова.Смятам между тях да поставя изолационна подложка за ламиниран паркет и искам да захвана новото върху старото със видии а не със пирони .Дайте ми съвет -ще стане ли или какво ще ме посъветвате.Благодаря ви! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Trockenbauer любител

|
| Пуснато на: Съб Фев 12, 2011 12:06 am Заглавие: Re: Дюшеме върху дюшеме |
|
|
| D_Mateev написа: | | Здравейте! нов съм в тази област и затова ще ме извините ако има някой проблеми с форума-въпросът ми е :Трябва да поставям дюшеме върху старо такова.Смятам между тях да поставя изолационна подложка за ламиниран паркет и искам да захвана новото върху старото със видии а не със пирони .Дайте ми съвет -ще стане ли или какво ще ме посъветвате.Благодаря ви! |
Здравей,
под видии имаш предвид какъв тип рапидни винтове?
Да ще стане просто си купуваш рапидни винтове за дърво или такива за гипсофазерни плоскости/не за гипсокартонени!!!!!/Стъпката на резбата е различна,а тази за плоскостите е "двойна".
Обработи/консервирай старото дюшаме преди монтажа на новото.
Успех в начинанието.
Преди да късате "майсторските" си тапии,1-во ги заслужете.  _________________ Never argue with a fool because he will take you down to his level and will beat you with his experience!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|