отзиви за извършените дейности
Мисия Моят Дом Форуми -> ОФФ-ТОПИК Създайте нова тема   Напишете отговор
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
padok
начинаещ

Пуснато на: Нед Фев 06, 2011 6:47 pm Заглавие: отзиви за извършените дейности Отговорете с цитат

Някой можели да сподели мнение за извършена за него работа?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Trockenbauer
любител

Пуснато на: Чет Фев 10, 2011 5:58 am Заглавие: Re: отзиви за извършените дейности Отговорете с цитат

padok написа:
Някой можели да сподели мнение за извършена за него работа?

Здравей,
Предполагам имаш предвид за ремонти извършени от фирми или майстори.
Аз мога да похваля единствено монтъора който ми сервизира автомобила. Very Happy
Строителните ремонти си ги върша сам по простата причина,че това е професията ми,както и дейноста на фирмата ми. Wink
Успех в анкетата.
Преди да късате "майсторските" си тапии 1-во ги заслужете Wink
aneliaivanova86
начинаещ

Пуснато на: Чет Юни 16, 2011 5:34 pm Заглавие: Отговорете с цитат

Аз мога да похваля само братовчед ми Smile Прави страхотни изолации (гипсокартон) много е работен и всичко, което е направил изглежда и е много професионално. Ако те интересува пиши Wink
Vesy
начинаещ

Местожителство: София

Пуснато на: Съб Юли 02, 2011 8:56 pm Заглавие: как една 100 г. къща може да бъде преобразена Отговорете с цитат

Имам 100 годишна къща гредоред, която беше в окаяно състояние, но благодарение на Мисия Моят Дом, получих достатъчно информация какво би могло да се направи за изолацията и, покрива и подовете, но най - важното за мен беше да намеря кой да направи тези неща. За щастие открих в региона, където се намира къщата, точните хора - Гранити Сливен с ръководител Янко Янков. Високо квалифицирани, изключително способни, находчиви, поливалентни, много старателни във всичко което правят - с една дума професионалисти. Ще прикача снимки (не знам колко мога да кача) за да стане ясно за какво става въпрос. Ако някой реши да прави ремонт, какъвто и вид да бъде той, препоръчвам категорично момчетата от Гранити!
Преди:

повреме на изграждането

и новия покрив

така изглеждаше къщата

каменната вата

дюбелите...

шпакловката

мазилка

окончателен вид

а сухия под можете да видите във форума - Под - Сух под
Успех на всички с ремонтите, моите продължават в следвашите години със стълбище и отопление с термопомпа.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivanpetrov1987
начинаещ

Пуснато на: Сря Авг 24, 2011 5:44 pm Заглавие: Отговорете с цитат

Къщата е станала супер добре!
d.rado
начинаещ

Местожителство: софия

Пуснато на: Съб Окт 29, 2011 2:31 am Заглавие: Re: отзиви за извършените дейности Отговорете с цитат

незнам за вас но има много добри майстори няма да казвам имена да не стане реклама но си запишететел0878382588
dool
начинаещ

Пуснато на: Нед Окт 30, 2011 9:39 pm Заглавие: Отговорете с цитат

не можеш да я познаеш Smile ... но колко струва всичко това!?!?
valentinio
начинаещ

Местожителство: ямбол

Пуснато на: Сря Ное 30, 2011 6:38 am Заглавие: Отговорете с цитат

надявам се веси да не е бил майстора ти ЯНКО ЯНКОВ,лично той ми сменя покрива ,всичко подменихме. Нова конструкция ,ново подпокривно фолио(паропропускливо) ,австрийски керимиди,капаци ,решетки против птици ,лента за капаците..След време се оказа ,че много керемиди бяха пукнати благодарение на въпросния г-н ЯНКОВ ,които с помоща на вентувер навиваше видиите.Първо се пука керемидата ,а след време се цепи на две(раделя се на две части). След консултация разбрах ,че първо трябва да се разпробиват ,защото на самата керемида има отвор който трябва да се разпробие първо с дрелка а после да се навива видията с отверка или вентувер....Много се разачоровах от привидно образования ,находчив и предлагащ услугите си г-н..... Evil or Very Mad Exclamation Много сладки приказки и пари за на пръвпоглед добреизглеждащ нов покрив които ми направи Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
Покажи мнения от преди:   
Мисия Моят Дом Форуми -> ОФФ-ТОПИК Създайте нова тема   Напишете отговор
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети