|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
swetlomir начинаещ
|
| Пуснато на: Съб Юли 09, 2011 11:34 pm Заглавие: Инсталиране на ламинат върху крив под |
|
|
Имам сериозен проблем на пода има голяма празнина там кадето ще слагам леглото и пракето очевидно ще се счупи как да поправя проблема. Като се има предвид че купих "саморазливна замазка" (търговеца много ме излъга). Моооооля помагайте.
Благодаря много на тези които помагат.  _________________ Помагайте и аз ще помагам. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
petarparket начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Мар 18, 2012 9:24 pm Заглавие: Re: Инсталиране на ламинат върху крив под |
|
|
| swetlomir написа: | Имам сериозен проблем на пода има голяма празнина там кадето ще слагам леглото и пракето очевидно ще се счупи как да поправя проблема. Като се има предвид че купих "саморазливна замазка" (търговеца много ме излъга). Моооооля помагайте.
Благодаря много на тези които помагат.  | Дупката можеш да покриеш като, наредиш отгоре ОСБ 2см. , след това нямаш проблеми.Успех. _________________ Добре направеният паркет,е прекрасна гледка |
|
|
 |
Luna любител
|
| Пуснато на: Пон Мар 19, 2012 10:42 am Заглавие: |
|
|
| Ако е само на едно място можеш да запълниш хлътването с циментово лепило например - такова за плочки. Един от основните "недостатъци" на ламината е, че иска идеално равана основа. Така че можеш да изравниш с лепило и след това отгоре да залееш и със саморазливна. |
|
|
 |
|