|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
babarita начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Ное 06, 2011 8:15 pm Заглавие: керамични коминни тела на КЕВЕ (гръцки) |
|
|
Някой да сподели опита си с изграждане на комин от керамични коминни тела на гръцката фирма КЕВЕ? Стават ли за комин на камина в къща? Имат размер 25/25, високи 33 см, с цилиндричен отвор 18 см. Комините на Шидел ми харесват повече, ама не мога да си ги позволя. Нашенските бетонови пък не ми вдъхват доверие... За тези какво ще кажете?  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
минц начинаещ
|
| Пуснато на: Пет Дек 02, 2011 10:13 am Заглавие: |
|
|
| И аз се интересувам за тия тела.Би ли дал линк-не мога да открия нищо за тях |
|
|
 |
babarita начинаещ
|
|
|
 |
babarita начинаещ
|
|
|
 |
минц начинаещ
|
| Пуснато на: Съб Дек 03, 2011 11:26 am Заглавие: |
|
|
| Имам приятел на който му направиха от тези тела комин.Утре ще се срещна с него и ще се обадя отново |
|
|
 |
минц начинаещ
|
| Пуснато на: Съб Дек 03, 2011 2:31 pm Заглавие: |
|
|
| Готов съм с отговора.Разговарях с двама.Единия от тях има изграден 10м функциониращ комин обшит с каменна вата 2см.Между телата в междуребреното пространство е е заложил Гобразни телчета от 1-1,5мм за които е захванал ватата.Градил го е с варовопясъчен р-р.Телата са ф25.Комина е външен долепен до стената.Ако нещо те интересува-питай |
|
|
 |
babarita начинаещ
|
| Пуснато на: Съб Дек 03, 2011 7:54 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за отговора. Междувременно си реших задачката "на око". Комина, граден от гореспоменатите коминни тела, обзидах с плътни единички (12 см), а над последната плоча до шапката го изолирах и с 4 см фибран. Надявам се да не се разпадне ако друсне над 4-та степен.  |
|
|
 |
минц начинаещ
|
| Пуснато на: Съб Дек 03, 2011 11:47 pm Заглавие: |
|
|
| Хайде ,стига с тия земетръси.Радвам се, че си се справил.Така е постъпил един от приятелите ми,но комините са къси-3-4м.Сега аз съм на ред |
|
|
 |
babarita начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Дек 04, 2011 8:39 pm Заглавие: |
|
|
УСПЕХ! |
|