Остъкляване на балкон! Моля за съвет!

Монтиране,изолиране, видове дограми

Потребителски аватар
dari_de
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: съб юли 07, 2012 12:36 pm

Остъкляване на балкон! Моля за съвет!

Мнение от dari_de » съб юли 07, 2012 12:38 pm

Решила съм да си остъкля балкона (който в момента е с винкел) с PVC. Посъветвайте ме за някоя добра фирма , какъв стъклопакет, каква марка обков и т.н. Проблемът е и в това, че фронтално от вътрешната страна балконът е с теракотни плочки, към които не ми се иска да се зида още, защото и без това балконът ми е доста тесен - 1 метър. Приятели ме посъветваха, че трябва да се махнат и балконът да се иззида с тухли. Аз обаче видях у съседи същата ситуация и плочките не са махани. Моята цел не е толкова усвояване на балкона към кухнята, а един по -приличен вид и изолация. Да се доверя ли на една фирма и за дограмата, и за предварителното зидане, /забравих да кажа, че от едната страна мисля да го затворя най-вероятно с итонг/, и за довършителните работи или да търся отделни майстори. Чакам съветите ви спешно!

Потребителски аватар
Mepooooo
начинаещ
Мнения: 6
Регистриран: нед юни 10, 2012 3:46 am

Re: Остъкляване на балкон! Моля за съвет!

Мнение от Mepooooo » ср юли 11, 2012 1:50 pm

dari_de написа:Решила съм да си остъкля балкона (който в момента е с винкел) с PVC. Посъветвайте ме за някоя добра фирма , какъв стъклопакет, каква марка обков и т.н. Проблемът е и в това, че фронтално от вътрешната страна балконът е с теракотни плочки, към които не ми се иска да се зида още, защото и без това балконът ми е доста тесен - 1 метър. Приятели ме посъветваха, че трябва да се махнат и балконът да се иззида с тухли. Аз обаче видях у съседи същата ситуация и плочките не са махани. Моята цел не е толкова усвояване на балкона към кухнята, а един по -приличен вид и изолация. Да се доверя ли на една фирма и за дограмата, и за предварителното зидане, /забравих да кажа, че от едната страна мисля да го затворя най-вероятно с итонг/, и за довършителните работи или да търся отделни майстори. Чакам съветите ви спешно!
Здравейте,
Не е необходимо да се махат теракотните плочки, още повече че сте планирали да се постави и изолация на балкона.
Ако желаете, можете да пратите повече информация или снимки на балкона, чрез формата за контакти в сайта http://remontivsofia.com/ или направо да позвъните на указаните телефони. Наш представител ще ви посъветва за най-удачното решение.

Отговори