Как да направим сами осветителните си тела?

Озеленяване, водни площи, огради, осветление, градинска мебел, декоративни елементи

Потребителски аватар
farolla
начинаещ
Мнения: 3
Регистриран: пон дек 10, 2012 5:16 pm

Как да направим сами осветителните си тела?

Мнение от farolla » пон дек 10, 2012 5:24 pm

Омръзнало ли ви е от скучните външни http://faro-barcelona.bg/, които повечето марки предлагат? Омръзнало ли ви е да купувате екстериорни осветителни тела през една-две години заради ниското им качество? А, понякога не ви ли се е искало сами да можете да създадете осветителните си тела по ваш вкус, но без да правите компромис с качеството и дизайна? Ако отговорът на поне един от тези три въпроса е „да“ то това, което ще прочетете малко по-надолу е точно за вас.
Световния концерн за осветителни тела и таванни вентилатори „Faro Group“ представи една от новите си серии външни осветителни тела от марката „Faro Barcelona“ известна с името http://faro-barcelona.bg/products.php?p=%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B0-mixmatch/. Както обикновено „Faro Group“ не са направили никакъв компромис с изработката, като са използвали само най-качествените материали като лят алуминий, обработен със специална устойчива на промените във времето боя, гарантираща запазването на качествата си дълги години, специална поликарбонатна сплав с UV филтър, направена, за да предпази абажура от пожълтяване предизвикано от вредните слънчеви лъчи. Не са пропуснали да предложат и всички видове комбинации за осветяването на една сграда отвън като аплик, тяло за ограда, ниско стълбче, двоен и троен висок стълб. Но все пак се питате „Какво ги отличава освен качествената изработка и богатото разнообразие от останалите градински осветителни тела?“. Разликата е в това, че сами избирате как да изглеждат в три лесни стъпки:
1. Избирате вида на абажура (предлагат се три модерни и изчистени дизайна във формата на мъфин, гъба или конус).
2. Избирате основата (както вече споменах аплик, тяло за ограда, ниско стълбче, двоен и троен висок стълб).
3. Готово! Вашето желано екстериорно осветително тяло е сглобено.
А, най-хубавото нещо е, че можете да придадете уникален вид и стил на къщата и двора си като комбинирате няколко вида основа с един и същ абажур, за да се получи една страхотна серия. Белите опалови абажури ще дават разливаща се, мека и приятна светлина и за да не се притеснявате от това, че дъждовете и снега ще повредят вашите осветителни тела, „Faro Group“ им сложи специална изолация от водни пръски, със степен на защита IP44.
Фирмата, ексклузивен представител за България на испанския концерн е Фаролла ООД.
Изображение

Отговори