Подметки за обувки с шипове
Мисия Моят Дом Форуми -> Под Създайте нова тема   Напишете отговор
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
transporter
начинаещ

Местожителство: Пловдив

Пуснато на: Съб Май 31, 2008 1:35 pm Заглавие: Подметки за обувки с шипове Отговорете с цитат

От къде мога да купя от тези "подметки" , които се слагат отдолу на обувките при изграждане на саморазливен под Question В едно от предаванията видях водещия с такива , дано сте се сетили за кое става въпрос Embarassed Къде да потърся такива работи и как се казват по-точно Rolling Eyes Благодаря предварително и се извинявам , ако мястото на темата не е правилно
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Prodi
любител

Пуснато на: Съб Май 31, 2008 2:02 pm Заглавие: Отговорете с цитат

Това са нещо като налъми, сигурно се сещаш за какво говоря. Аз съм си купувал такива от Практикер, но както и повечето им стоки, голям боклук - то сякаш всички майстори носят обувки не по-големи от 34 номер.
Тези в предаването и аз ги видях - те са по-големи и с по-дълги шипове от мойте.
Върнете се в началото
profistroi
любител

Местожителство: София

Пуснато на: Нед Юни 01, 2008 7:42 am Заглавие: Отговорете с цитат

Такива обувки има в Бриколаж
Не са с кой знае какво качество
Издържат 5-10 обекта и ги изхвърляш
Но пък за цена от 22 лв няма какво повече да искаш
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
transporter
начинаещ

Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 5:53 pm Заглавие: Отговорете с цитат

profistroi написа:
Такива обувки има в Бриколаж
Не са с кой знае какво качество
Издържат 5-10 обекта и ги изхвърляш
Но пък за цена от 22 лв няма какво повече да искаш

В нашия Бриколаж няма donknow Не знам защо ме гледат толкова неразбираемо , след като им обясня какво търся Ehhh Проверих в Практикер, Метро, Бриколаж, Баумакс и никъде нямат. Странна работа. А пък не ми се занимава сам да си наковавам пирони(по-скори видии , защото трудно ще закова пироните на такава малка повърхност) върху ПДЧ, а и не знам доколко ще е трайно
Върнете се в началото
Handy-man
любител

Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 9:52 am Заглавие: Отговорете с цитат

И аз не мога да намеря такива обувки. Май ще взема да си направя. Мисля да заваря пироните на една метална планка, а нея да я прикова към дървена основа. Вчера изливах на една стая пода с Нивеликс и понеже бях сам, остана малка разлика където се съединяват отделните слоеве. Нямах и назъбен валяк да го оправя от разстояние. Но за следващите ще си купя валяк задължително. Множко ми се виждат 14лв., но какво да се прави, красотата иска жертви painting
Върнете се в началото
transporter
начинаещ

Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 11:43 pm Заглавие: Отговорете с цитат

Аз днес от нямане какво да правя , взех ,че си направих един чифт Laughing Доста са примитивни , но на мен ми трябват само за едно помещение. 2 парчета ПДЧ (40 ст.) + 12 видии (1лв) + ластик (около метър и половина). А наистина назъбеният валяк ,ако е 14 лв и аз ще си взема 1 Very Happy
Върнете се в началото
Handy-man
любител

Пуснато на: Вто Юни 17, 2008 3:41 pm Заглавие: Отговорете с цитат

Замазката стегна и като сложих мастара има доста вълнички. Докато беше още сравнително мека поостъргах малко високите места да намаля разликите. Вече съжалявам двойно заради 14-те лв. Sad че ми се досвидяха. Днес взех 30 торби нивеликс и назъбен валяк. Обувки не намерих, но ще си правя. Намислил съм да взема 2 дъски, на едната да пробия дупки, да вкарам пироните и другата да я залепя с С200 откъм главите на пироните.(нещо това със заварката ми се струва доста тудоемко). Ако сложа валяка на дълго дърво, може би ще мина и без обувки, но не ми се рискува.
Върнете се в началото
Handy-man
любител

Пуснато на: Вто Юни 17, 2008 5:44 pm Заглавие: Отговорете с цитат

Преди малко си сглобих обувки с пирони за около 1 час.
Използвах талашит за основата. Тънкоста е да се пробият дупки с дрелката с половин милиметър по-малки от диаметъра на пирона. Така като се набият пироните, повеждат добре и затягат идеално.

Като залепя и другата, ще им сложа каишки и ще ги пробвам в реални условия.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Мисия Моят Дом Форуми -> Под Създайте нова тема   Напишете отговор
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети