некоректни строители и фирми
Мисия Моят Дом -> Форум -> Покрив Създайте нова тема   Напишете отговор
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tmoni
начинаещ


Регистриран на: 13 Сеп 2015
Мнения: 1

Пуснато на: Нед Сеп 13, 2015 12:28 pm Заглавие: некоректни строители и фирми Отговорете с цитат

Започнахме ремонт на покрив/сваляне на старите керемиди ,подмяна единични летви, които са за смяна и нареждане на нови керемиди/ с фирма КСП-7 Стара Загора с управител и съответно майстор Костадин Сабов Пандуров.Дадохме капаро и закупихме материалите и одисеята започна. Въпросния майстор Коцето не знае от къде да започне, как да започне, няма никакви инструменти - поиска ни стълба ,рулетка и др.Както и да е нареди два реда керемиди, летви имаше няколко засмяна ,но не бяха сменени.Двата реда керемиди бяха наредени в стил "дунавски вълни".Изгонихме го да си ползва капарото със здраве.Пиша тук за да няма други които да излъже.Въпросната фирма се занимава със всичко строителство, покриви,огради, дограма и др.Не се хващайте на въдицата на такива некоректни фирми и майстори.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Luna
напреднал


Регистриран на: 14 Дек 2008
Мнения: 223

Пуснато на: Вто Сеп 15, 2015 1:02 pm Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен за такива ремонти задължително фирмата трябва да е сертифицирана от съответния производител на керемиди. Това означава, че ще знае как се работи с продукта. Всеки вид керемиди си има определена технология. Не е просто правене на покрив.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
CR7
начинаещ


Регистриран на: 16 Май 2016
Мнения: 1

Пуснато на: Вто Юни 07, 2016 5:57 pm Заглавие: Стоян Тортоланов - измамник Отговорете с цитат

Стоян Тортоланов, около 50 годишен - измамник и крадец, родом от Смолян, живеещ в Пловдив и извършващ строително-ремонтни дейности на територията на Пловдив, Асеновград и София, вероятно и в други населени места.

На 09.11.2015 година говорих със Стоян Тортоланов за извършване на изолация на плосък покрив. Поиска ми 400 лв капаро. На следващия ден, 10.11.2015 г му дадох капарото, 400 лева и подписахме договор за извършването на изолацията на покрива. Обещанието беше за направа на покрива за 10 дни, в най-лошия случай 14 дни. Целият ноември беше с хубаво време, температурите бяха над 20 градуса - идеално време за работа. Стоян още първата седмица започна да ме мотае - днес не мога, утре, другия петък, другата сряда, и така до безкрай. Започнах все аз да му се обаждам и да питам кога ще стане този покрив. Започна да става студено, да вали... тотално късане на нерви. на няколко пъти идва да поработи за по 30 минути или час - той и 2 негови момчета Пешо и Наско, които са много свестни и нямат връзка с неговите измами, и така до към средата на януари, когато покрива най-после беше направен. НО, докато траеше цялото това мотаене, той ми каза, че за да стане по-бързо аз да си купя материалите, а той щял да ми върне парите от капарото, които бяха в повече. Разбрахме се, че 200 лв ще ги счетем за неговия труд, а останалите 200 ще ми ги изработи като ми направи окачен таван. И започна пак с мотаенето - другата седмица, по-другата, много съм зает...не мога да откажа на фирмаджията... Мен неговия фирмаджия ИЗОБЩО не ме интересува. И тогава му казах, че в такъв случай си искам парите, защото има безброй други хора, които могат да ми го свършат веднага, както и стана - за 4 часа баща и син ми го направиха още същия уикенд. Не мога да стоя в строителен прах и мръсотия с месеци и години заради някой си, който ми е НИКОЙ. Каза ми "не се притеснявай, ще си вземеш парите, няма да те измамя". И се започна пак - другия петък ми плащат, ще ти ги дам, после другата сряда, после неделя... И така - до 09.05.2016, когато му се обадих да му честитя 6 месеца от злополучния ден в който го срещнах, защото за мен е злополучен - лъжи, измами, късане на нерви, мръсотия в жилището... и той ми отправи заплахи, да не съм знаела много...

Към днес, 09.06.2016 са минали вече 7 месеца.

Съжалявам само, че не пуснах името му в Гугъл преди да му дам парите и да си загубя времето и скося нервите. И друга жена преди няколко години е публикувала подобна измама с него. Освен това знам за хора отстрани на Данъчна служба Пловдив, на които прави външна изолация и на тях им коси нервите с месеци, поработвайки им от време на време по за някой и друг час. И за други в Асеновград, на които също правил покрив и които не били доволни от мотането - сам ми го каза. Той така работи - взема парите на хората и ги кара да чакат. Навързал е една камара чакащи. Поработва малко на един, вечерта ходи за половин час да поработи на друг, и като гледам, лъже предимно жени и възрастни хора. Същевременно ги разчувства с истории за една бабичка, която разни други били лъгали и и чупили керемидите, и как той ги хванал, много почтения и добрия и честния, и ги накарал да си и оправят нарочно счупените керемиди на покрива... Е, моят личен опит с него говори съвсем друго.

За мен той е най-обикновен лъжец, крадец, измамник и .... наистина не ми идва правилната дума, когато някой заплашва друг човек.

По отношение на качеството на работата му забележки нямам, но аз междувремено говорих и работих на друг обект с други хора, които работят без мотаене и със супер качество, и късане на нерви с тях нямаше.

Жалка история, но от това, което виждам и чета, за съжаление е ежедневие в нашата мила родина.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tenko
начинаещ


Регистриран на: 23 Ное 2016
Мнения: 1

Пуснато на: Сря Ное 23, 2016 4:26 pm Заглавие: Костадин Пандуров измамник псевдо строител от Стара Загора Отговорете с цитат

Първо искам да благодаря на колегата , че най-после някой е дал полезна информация за този измамник Костадин Събов Пандуров. Това ще помогне на много други да се спасят от подобен род мошеници.
Познавам добре въпросното лице Пандуров , сърбал съм му попарата преди време.След злополучният ремонт сътворен от него, бях принуден да наема истински майстори, които да завършат строежа.Така платих двойно за целият ремонт и се загубих много време. Всичко това ми се случи защото се доверих на един изключително некомпетентен, крайно мързелив мазен измамник. При него има уникално съчетание от некадърност, безотговорност и нахалство.По зле е и дори от най-лошите майстори строители, защото на него ръцете просто му пречат когато прави жалки опити да се занимава с определена работа.
Обичайно обикаля обекта с цигара и чаша кафе в ръка и с мазни и гръмки лъжи омайва клиента , а получи ли капаро или цялата сума за даден ремонт се покрива и прилага друга тактика.
Започва да търси майстори, които да работят евтино и не го познават какво измамно същество е. Следват едни гръмки обещания –„Вие знаете ли колко много работа имам за вас „. Продължава да ги обработва с лъжи, че едва ли не ще станат милионери покрай него. Много хора притиснати от безработица се връзват и започват да му работят.
Сега идва ред на най-любимият му номер, отива при клиента и започва с думите: „ Гледай какво става, хората работят здраво, трябва да оправим всички пари защото знаеш ли колко други обекти имам и всички чакат да им плащам". Така той си получава парите и се покрива веднага. Майсторите свършват своята работа и не получават нищо, пият една студена вода и псуват Коцето, но пари няма.В най-добрия случай може да им е дал по 20 лева в началото и остават само с тях.
Този измамник си сменя телефона през няколко месеца за да му изгубят дирите и клиентите и работниците.Сега не знам вече какъв му е номера и не ме интересува.Никой не го знае къде живее.Там където е регистрирал фирмата си е имал апартамент преди години, но той отдавна е продаден и всички, комшии, които потърсихме за съдействие се оплакваха, че много хора го търсят тук и то предимно за пари.
Друга запазена марка на Коцето е да краде материали от почти всеки обект, които после влага на следващия и продава на пазарна цена на клиента.Така той краде от всички нас, които сме му се доверили.
ПАЗЕТЕ СЕ ХОРА !!!
Костадин Пандуров и КСП-7 = Големи лъжи и пословична некадърност !!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
slavy_
начинаещ


Регистриран на: 15 Авг 2017
Мнения: 1
Местожителство: София

Пуснато на: Вто Авг 15, 2017 8:56 pm Заглавие: Драгомир Петров - измамник Отговорете с цитат

Бих искал да предупредя всички относно лицето Драгомир Петров, представящо се за "майстор" на покриви.
Лицето не е некомпетентно, а престъпно - започва с оферта за решаване на малък проблем, след което умишлено предизвиква нови проблеми и разрушения ... и така, ако може до безкрай!
На 11.08.17 се обърна към представители на нашата кооперация (намираща се в София), че ламарина от покрива е частично откъртена от силен вятър. Наистина имаше такъв проблем, както и вероятност ламарината да падне. Предложи на другия ден да я закрепи и да подмени няколко счупени керемиди около нея; както каза, работа за около час с цена 40 лв. Съгласихме се.
На другия ден резултатът от неговата работа бе незакрепена ламарина и 2 огромни дупки в покрива - около 4 кв.м. Дупките бяха на разстояние около 10 метра една от друга, на два срещуположни ската и много далеч от въпросната ламарина !!!
Според него причината била че покривът е изгнил. Странно обаче, керемидите бяха отстранени и подредени предварително!!! Впоследствие поиска още около 400 лв за ремонтирането им ... след което се оказа че ще трябва да плащаме допълнително още пари, защото е откачил улуците и е направил и други поразии (по негови думи). Обмисляме подаване на жалба в полицията, макар че нещо нямаме доверие на тази институция.
Телефоните на този "майстор" са 0896/973-670 и 0893/987-675
Пазете се !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
nassko
начинаещ


Регистриран на: 22 Ное 2017
Мнения: 1

Пуснато на: Сря Ное 22, 2017 3:16 pm Заглавие: http://tonystroi.com/ Отговорете с цитат

Здравейте,

Искам да ви разкажа за горчивия си опит с майстор на топлоизолация.
Преди месец след голямо търсене и серия откази от всички сериозни фирми за топлоизолация успях да намеря един майстор ТониСтрой ЕООД, ЕИК 124708069, който каза, че може да започне веднага, след като подпишем договор и дам 50% от сумата. Така започнаха и проблемите, които са:
1. Каза, че използва само най - качествените материали, а се оказа, че ще използва най - евтините от АНГРО (както и да е, това го приех)
2. Договора, който ми даде да подпишем (след 2 дни разправия) е толкова несъстоятелен, че не знам как да ви опиша. Най - отгоре вместо фирмата и булстат е написано само TONI STROY, когато тръгна да си пише името майстора, написа ТОНИ ГЕОРГИЕВ, а след справка в търговския регистър видях, че управител и собственик е ЮКСЕЛ ИСМЕТ РЕДЖЕБ, 7106228020. Няколко пъти повдигнах въпроса на "ТОНИ ГЕОРГИЕВ" как е истинското му име, защото го чух, че говори на Турски (нямам нищо лошо към турците, просто искам да е честен), но той така и не ми каза, а само ми се смееше.
3. За една седмица хубаво и слънчево време, той налепи само 5 квадрата изолация. Аз му казах, че по новините на НОВА, БТВ и БНТ са казали, че другата седмица цялата ще вали, а той ми отговори, че хората от новините не били Ванга, че да знаят. Оказа се, че хората от новините на НОВА, БТВ и БНТ познаха и следващата седмица валя дъжд, но това не му попречи в дъжда да лепи изолация (нямам думи просто).
4. Бяхме се разбрали да премести водосточната тръба, но после се оказа, че не можел, та аз използвах скелето му и си го преместих и случайно видях, че козирката която ми е сложил над изолацията е с обратен наклон. На следващия ден го попитах защо е така и няма ли да има проблем при един дъжд, той ми отговори, че е направено идеално от него и дава 5 год. гаранция.
5. Между другото през тези 3 седмици сметката набъбна няколко пъти със по 100 - 200 лв., а материалите бяха разпилени из целия ми апартамент.

Както и да е виках си само - да я направи един път тая изолация и да се махне. Така и стана направи 20 квадратни метра изолация за 3 седмици и се махна, но проблемите не се махнаха след него.

На 20.11.2017г., София осъмна със сняг, но още същия ден снега се стопи, а на мен на една от външните ми стени се появиха мокри петна. Веднага звъня на майстора "Тони Георгиев" от великата фирма ТониСтрой ЕООД, която ми е дала 5 год. гаранция, за да му кажа за проблема. След час реши да дойде и да види какво е станало, гледа, гледа, гледа, гледа и каза цитирам "петната образуват триъгълник и не може да са от изолацията, не може да е влезнало вода зад козирката и не знае от какво са, само знае, че не са от изолацията и това е. След 30 мин. спор с него ми каза, че можело да минават тръби от там, което мен ме шокира, защото това първо е външна стена и второ вижда се и с просто око, че там няма тръби и никога не е имало, нито на долния, нито на горния, нито на моя апартамент.

Сега ще се мъча пак Аз да си решавам проблемите, за съжаление, но така ще е докато има такива майстори ще има израза - Пази Боже майстор да ти влезе в къщата.

Това е сайта на пишман майстора с "хиляди квадрати изолация зад гърба"
http://tonystroi.com/

Поздрави,
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ANGELI
любител


Регистриран на: 07 Авг 2010
Мнения: 71
Местожителство: София

Пуснато на: Чет Яну 18, 2018 4:16 pm Заглавие: Re: http://tonystroi.com/ Отговорете с цитат

nassko написа:
Здравейте,

Искам да ви разкажа за горчивия си опит с майстор на топлоизолация.
Преди месец след голямо търсене и серия откази от всички сериозни фирми за топлоизолация успях да намеря един майстор ТониСтрой ЕООД, ЕИК 124708069, който каза, че може да започне веднага, след като подпишем договор и дам 50% от сумата. Така започнаха и проблемите, които са:
1. Каза, че използва само най - качествените материали, а се оказа, че ще използва най - евтините от АНГРО (както и да е, това го приех)
2. Договора, който ми даде да подпишем (след 2 дни разправия) е толкова несъстоятелен, че не знам как да ви опиша. Най - отгоре вместо фирмата и булстат е написано само TONI STROY, когато тръгна да си пише името майстора, написа ТОНИ ГЕОРГИЕВ, а след справка в търговския регистър видях, че управител и собственик е ЮКСЕЛ ИСМЕТ РЕДЖЕБ, 7106228020. Няколко пъти повдигнах въпроса на "ТОНИ ГЕОРГИЕВ" как е истинското му име, защото го чух, че говори на Турски (нямам нищо лошо към турците, просто искам да е честен), но той така и не ми каза, а само ми се смееше.
3. За една седмица хубаво и слънчево време, той налепи само 5 квадрата изолация. Аз му казах, че по новините на НОВА, БТВ и БНТ са казали, че другата седмица цялата ще вали, а той ми отговори, че хората от новините не били Ванга, че да знаят. Оказа се, че хората от новините на НОВА, БТВ и БНТ познаха и следващата седмица валя дъжд, но това не му попречи в дъжда да лепи изолация (нямам думи просто).
4. Бяхме се разбрали да премести водосточната тръба, но после се оказа, че не можел, та аз използвах скелето му и си го преместих и случайно видях, че козирката която ми е сложил над изолацията е с обратен наклон. На следващия ден го попитах защо е така и няма ли да има проблем при един дъжд, той ми отговори, че е направено идеално от него и дава 5 год. гаранция.
5. Между другото през тези 3 седмици сметката набъбна няколко пъти със по 100 - 200 лв., а материалите бяха разпилени из целия ми апартамент.

Както и да е виках си само - да я направи един път тая изолация и да се махне. Така и стана направи 20 квадратни метра изолация за 3 седмици и се махна, но проблемите не се махнаха след него.

На 20.11.2017г., София осъмна със сняг, но още същия ден снега се стопи, а на мен на една от външните ми стени се появиха мокри петна. Веднага звъня на майстора "Тони Георгиев" от великата фирма ТониСтрой ЕООД, която ми е дала 5 год. гаранция, за да му кажа за проблема. След час реши да дойде и да види какво е станало, гледа, гледа, гледа, гледа и каза цитирам "петната образуват триъгълник и не може да са от изолацията, не може да е влезнало вода зад козирката и не знае от какво са, само знае, че не са от изолацията и това е. След 30 мин. спор с него ми каза, че можело да минават тръби от там, което мен ме шокира, защото това първо е външна стена и второ вижда се и с просто око, че там няма тръби и никога не е имало, нито на долния, нито на горния, нито на моя апартамент.

Сега ще се мъча пак Аз да си решавам проблемите, за съжаление, но така ще е докато има такива майстори ще има израза - Пази Боже майстор да ти влезе в къщата.

Това е сайта на пишман майстора с "хиляди квадрати изолация зад гърба"
http://tonystroi.com/

Поздрави,

Трябвало е да проверите по добре сайта, то е хаотичен и не се разбира кое за къде е а от снимките да си представите как работи, на една има подпряна стълба на дограма
_________________
Ремонт на покриви
http://angel-stroi.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
dolli
начинаещ


Регистриран на: 11 Сеп 2018
Мнения: 2

Пуснато на: Вто Сеп 11, 2018 10:56 pm Заглавие: "ЕМИ 24" ЕООД и "Стив 14" ЕООД Отговорете с цитат

тези са рекетьори
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
m.zgurova
начинаещ


Регистриран на: 03 Ное 2018
Мнения: 2

Пуснато на: Съб Ное 03, 2018 10:28 pm Заглавие: Горчив опит с майстор Евгени Цветков (Evgeni Cvetkov) Отговорете с цитат

Здравейте,

Тук искам да споделя своя опит с майстора на покриви Евгени Василев Цветков ( Evgeni Cvetkov ) от Самоков, а именно:

НЕКОРЕКТЕН - така бих определила този човек, "майстор на покриви", който излъга баща ми на 64 години, че ще ремонтира покрива на къщата. Направен е договор на 27.09.2018 за 3325лв с уговорката да мине през нотариус. Парите за ремонта на покрива достигат 7800лв лева, като на Евгени са му дадени 5500лв. До нотариус не се стига. "Майсторчето" Евгени така и не започва да работи по покрива, а изпраща 20 годишни момчета, които незнаят какво правят. Ефекта от ремонта се вижда на снимките. Не докарва всички материали според уговорката. Работата по покрива е едва 5 дни и след това никой не идва да прави нищо вече в продължение на няколко седмици. Започват се уговорки и обещания по телефона, че ще дойде и ще си довърши и поправи недобре извършената работа от неговите общаци, които се учеха на покрива. На 01.11.2018г. идва до къщата с уговорката, че ще се работи по покрива и издебва момент, в който си взима инструментите ,взима направения "договор" и си заминава. Спира да си вдига телефона.Евгени Цветков кара хората да му се доверяват и след това им прибира парите и не прави нищо. Този пост не е с идеята да се обвинява възрастен човек, за това колко е доверчив, а затова повече хора да го видят и да не се опарят от Евгени. Това са сайтовете, чрез които попаднах на неговата обява:
https://evisstroi.alle.bg/
https://stronstroi.alle.bg/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
m.zgurova
начинаещ


Регистриран на: 03 Ное 2018
Мнения: 2

Пуснато на: Съб Ное 03, 2018 10:38 pm Заглавие: Горчив опит с майстор Евгени Цветков (Evgeni Cvetkov) Отговорете с цитат

Здравейте,

Тук искам да споделя своя опит с майстора на покриви Евгени Василев Цветков ( Evgeni Cvetkov ) от Самоков, а именно:

НЕКОРЕКТЕН - така бих определила този човек, "майстор на покриви", който излъга баща ми на 64 години, че ще ремонтира покрива на къщата. Направен е договор на 27.09.2018 за 3325лв с уговорката да мине през нотариус. Парите за ремонта на покрива достигат 7800лв лева, като на Евгени са му дадени 5500лв. До нотариус не се стига. "Майсторчето" Евгени така и не започва да работи по покрива, а изпраща 20 годишни момчета, които незнаят какво правят. Ефекта от ремонта се вижда на снимките. Не докарва всички материали според уговорката. Работата по покрива е едва 5 дни и след това никой не идва да прави нищо вече в продължение на няколко седмици. Започват се уговорки и обещания по телефона, че ще дойде и ще си довърши и поправи недобре извършената работа от неговите общаци, които се учеха на покрива. На 01.11.2018г. идва до къщата с уговорката, че ще се работи по покрива и издебва момент, в който си взима инструментите ,взима направения "договор" и си заминава. Спира да си вдига телефона.Евгени Цветков кара хората да му се доверяват и след това им прибира парите и не прави нищо. Този пост не е с идеята да се обвинява възрастен човек, за това колко е доверчив, а затова повече хора да го видят и да не се опарят от Евгени. Това са сайтовете, чрез които попаднах на неговата обява:
https://evisstroi.alle.bg/
https://stronstroi.alle.bg/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Партизанко77
начинаещ


Регистриран на: 08 Мар 2019
Мнения: 1

Пуснато на: Пет Мар 08, 2019 9:35 pm Заглавие: Лоша фирма за изолация Отговорете с цитат

Изключително безотговорни и некоректни http://alp-vision.com/
Само обещания и сладки приказки по време на огледа и когато дойде време да правим изолацията се почна. Омотаване по телефона и отлагане, а след това момчето ,,шеф,, спря да ми вдига телефона и така не можах да си направя изолация.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Мисия Моят Дом Форуми -> Покрив Създайте нова тема   Напишете отговор
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети