Подмяна на подова настилка

Подготовка на основата,подови замазки,плочки, паркети, мокети, декоративни подове
Потребителски аватар
Александър Иванов
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: пон мар 19, 2018 1:02 pm

Подмяна на подова настилка

Мнение от Александър Иванов » пон мар 19, 2018 1:15 pm

Здравейте,аз съм нов потребител.
Искам да попитам за мнение за пода ми.Пода в стаята ми е гредоред,върху гредите е фазер.Искам да го сменя,защото е на 40год. и го проядоха мравки.Благодаря предварително за предложенията!

Потребителски аватар
tmilanov
напреднал
Мнения: 746
Регистриран: съб ное 24, 2012 12:17 pm

Мнение от tmilanov » ср мар 21, 2018 7:15 pm

Здравейте г-н Александър Иванов,
Прочитайки съобщението Ви разбирам, че искате да подмените подовата "настилка". Пишете, че върху гредореда има фазер. Предполагам, че става дума за този фазер, с който правеха гърбовете на мебелите - гардероби, бюра, шкафчета и т.н.
В днешно време има много разновидности за полагане на подово покритие: паркет, ламиниран паркет, гипс фазер и др.
Последното е като тънка замазка върху който пак може да сложите ламинат. Най-важното все пак е да е равен пода - гредореда. Гипс фазера е възможно най-добрия вариант, но всичко зависи от финансовите възможности. Може да застелите (скромно казано) и ламиниран паркет, който смело мога да кажа, че също е фазерна плоскост, но с ламинирано фолио отгоре, което придава лицето на плоскостта. И фазера и ламинирания паркет са резултат от един и същ продукт - ПДВ (Плоскост от Дървесни Влакна), но при ламинирания паркет тази плоскост е HDF - пресована плоскост с много високо налягане и горещо пресована. По-важното за Вас е, че мравките няма да могат да изядат ламинирания паркет, както са изяли фазерната плоскост. Направете си проучване за наличните материали на пазара и кое според Вас ще е най-изгодно, и като качество, и като цена. Като финал ще споделя, че няма нещо, което да е вечно и да не старее.
Желая Ви успех!
В и К ремонти 0898370236 :D :\:D/:

Отговори