|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tetky начинаещ
|
| Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 2:45 pm Заглавие: Климатик или парно? |
|
|
Климатик или парно? Кое е по-евтино?
Последната промяна е направена от tetky на Пет Ное 27, 2009 2:30 am; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rumen_iankov напреднал
|
| Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 4:41 pm Заглавие: |
|
|
| Аз съм в къщи с климатик и съм доволен повече от парното. |
|
|
 |
biri4kata1967 любител
Регистриран на: 26 Май 2008 Мнения: 135 Местожителство: около ВАРНА
|
| Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 6:28 pm Заглавие: |
|
|
| Здравейте! аз съм с парно и съм доволен ! отопляваме 10 помещения заедно с бани и тоалетни!!Живея в къща !Отоплявам се с дърва! друг е въпроса когато си в апартамент! Ако не си на газ то носенето на твърдо гориво по високите етажи става постоянен проблем!Също така парното ми решава проблема с топлата вода !Не е за подценяване и факта че по селата често спира и електричеството през зимата !Докато в града това се случва по рядко и затова там използват по често климатици защото имат лесна потдръжка освен ако външното тяло с вентилатора не замръзне! Според мен въпрос на лична преценка ( финансова) е с какво ще се отоплявате и КОлКО помещения!много често калкулатора и комфорта в дома вървят заедно и от там се започва-успех |
|
|
 |
xtreme начинаещ
|
| Пуснато на: Пет Сеп 12, 2008 4:57 pm Заглавие: |
|
|
Определено е голямо предимство, особенно през лятото, но и за зимата вършат работа!
Моя съвет е да се заложи на японските модели, особенно "Osaca". Нашия вече 4-та година не е мръдна и се справя много добре, както през лятото, така и през зимата, дори и при минусови температури! |
|
|
 |
olichka начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Сеп 14, 2008 1:37 pm Заглавие: |
|
|
| откакто съседът под мен си сложи климатици, стените ми над неговите климатици при всяко сериозно захлаждане мухлясват!!!! какво да правя? |
|
|
 |
xtreme начинаещ
|
| Пуснато на: Чет Сеп 18, 2008 4:12 pm Заглавие: |
|
|
| olichka написа: | | откакто съседът под мен си сложи климатици, стените ми над неговите климатици при всяко сериозно захлаждане мухлясват!!!! какво да правя? | Според мен ще е добре да напръскаш с препарат срещу мухъл!
За "Саво" има добри отзиви, а също и за Термошилд или Термомакс!
Саво-то е разредена белина с 5% разтвор на натриев хипохлорид. Напръскваш местата, където се е появил мухъла и след това проветрвяш помещението за няколко часа! |
|
|
 |
biri4kata1967 любител
Регистриран на: 26 Май 2008 Мнения: 135 Местожителство: около ВАРНА
|
| Пуснато на: Чет Сеп 18, 2008 10:34 pm Заглавие: |
|
|
| Здравейте ! Според мен първо трябва да разберете причината за мухъла !Иначе чистенето със "САВО " ще се превърне в ежедневие а миризмата му е ад !!! Изобщо не е вярно че с проветряване "за няколко часа " ще се разсее миризмата особенно ако се наложи по сериозно чистене с цяла опаковка ! Препарата ще ви реши проблема само временно а предполагам че това не ви устройва -успех |
|
|
 |
paveto любител

|
| Пуснато на: Пон Сеп 29, 2008 10:23 am Заглавие: |
|
|
Хубава работа .  |
|