|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zamzm начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Юли 13, 2008 3:27 pm Заглавие: Вътрешни врати на метални каси |
|
|
Здравейте, на всички, моля за помощ започнах ремонт на жилището ми и сега ми трябват нови врати, защото старите са заметнати и не се затварят добре, има една особеност, всички каси на вратите ми са железни и майсторите не искаха да ги махнат и сега не мога да си намеря само врати без каси. Възможно ли е да се монтират врати на тези каси, защото ако сложа каса върху каса вратите щи ми станат много малки в банята вратата в момента ми е 65см. Моля за съдействие.
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tyson начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Юли 13, 2008 9:25 pm Заглавие: |
|
|
Ще трябва да изкъртиш старите каси и тогава да поставиш нови врати и каси. На мен миналата година ми се наложи същото Гадно но друго решение засъжаление няма
Успех  |
|
|
 |
Handy-man любител

|
| Пуснато на: Нед Юли 13, 2008 11:47 pm Заглавие: |
|
|
Може да се монтират врати на старите каси, но трябва да се правят по поръчка, като се съобразява с касите.
Но се съмнява, че ще стане по-добре и по-евтино, отколкото да се махнат старите каси.
Мен ако питаш, махай касите и слагай ПВЦ врати. Аз се напатих от дървени и ще сменям всичките. |
|
|
 |
zamzm начинаещ
|
| Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 12:06 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря на отзовалите се лошото при мен е , че вече ми сложиха плочки в банята и стайте ми са боядисани вече и просто не знам какво да правя старите врати за нищо не стават нямам врата на тоалетната , абе пълна обърквация като казваш на майстори какво искаш пък те правят каквото си знаят.  |
|
|
 |
stoyanoff начинаещ
|
| Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 8:44 pm Заглавие: Re: Вътрешни врати на метални каси |
|
|
| zamzm написа: | Здравейте, на всички, моля за помощ започнах ремонт на жилището ми и сега ми трябват нови врати, защото старите са заметнати и не се затварят добре, има една особеност, всички каси на вратите ми са железни и майсторите не искаха да ги махнат и сега не мога да си намеря само врати без каси. Възможно ли е да се монтират врати на тези каси, защото ако сложа каса върху каса вратите щи ми станат много малки в банята вратата в момента ми е 65см. Моля за съдействие.
 |
провери при порта дорс наистина там имат решение |
|
|
 |
gencho-gealan специалист
|
| Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 8:43 pm Заглавие: |
|
|
| Я се отбий до магазина на "Братя Градеви" на бул. "Хр.Ботев" №111 и попитай за вратите,които се монтират като "обличане" на старите каси без те да се демонтират! Казват се BG - 100. Те се монтират дори,след като си налепил плочките! |
|
|
 |
KIBRIT начинаещ

|
| Пуснато на: Сря Юли 23, 2008 8:24 am Заглавие: |
|
|
| gencho-gealan написа: | | Я се отбий до магазина на "Братя Градеви" на бул. "Хр.Ботев" №111 и попитай за вратите,които се монтират като "обличане" на старите каси без те да се демонтират! Казват се BG - 100. Те се монтират дори,след като си налепил плочките! |
Това за мен е най-доброто решение !  _________________ БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ !
Εγώ είμαι αστυνομικός ! |
|
|
 |
|