|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nicolay начинаещ
|
| Пуснато на: Сря Авг 06, 2008 4:29 pm Заглавие: Проблем с Тераса изградена от YTong |
|
|
Заградих терасата на детската стая на апартамента със външна стена изцяло от YTong , но в последствие цялата тераса се напука както по средата на самите блокове така и между тях(там където е поставено лепилото). Бих искал ако някой знае нещо по въпроса и може да предложи някакво решение на проблема или ЗАЩО се получава така .. ще сам много благодарен  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
iigg начинаещ
|
| Пуснато на: Сря Авг 06, 2008 8:28 pm Заглавие: покажи снимка |
|
|
Покажи по възможност снимка - трудно е да се разбере спукването по обяснение. В такива случай трябва да има някакво движение на конструкцията за да се спука на няколко места. Добре е да питаш от производителите на Итонг - виждал съм каталози с техн. решения за изграждането на стени и др. _________________ иг |
|
|
 |
rumen_iankov напреднал
|
| Пуснато на: Сря Авг 06, 2008 10:54 pm Заглавие: |
|
|
| Не бих искал да ви отчайвам но сигурно балкона не може да понеси тежината на итонга. |
|
|
 |
nicolay начинаещ
|
|
|
 |
rumen_iankov напреднал
|
| Пуснато на: Съб Авг 09, 2008 11:20 am Заглавие: |
|
|
| Според мен терасата не може да издържи товара на итонга.А пукнатини можеш да ги задълбаеш и вътре да вкараш теракол и после да сложиш мрежа и да шпакловаст.Но мисля че това ще е временно.Просто твоята тераса не е била изчислена да издържи натоварватено на итонга.За да сте по-спокойни посъветвайте се с някой архитект.Успех. |
|
|
 |
nicolay начинаещ
|
| Пуснато на: Съб Авг 09, 2008 2:04 pm Заглавие: |
|
|
| мерси много |
|