|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
janasb начинаещ
|
| Пуснато на: Пет Яну 16, 2009 8:54 pm Заглавие: стена между кухненски бокс и дневна - ? |
|
|
Искам да преградя голяма дневна в частта към външната стена и там да направя кухненски бокс. Две трети от стената предвиждам да направя с алум. или пластмасова дограма с плъзгаща врата.
Въпроса ми е от какво е подходящо да се изработи едната трета - итонг, гипскартон, тухла или нещо друго. Разполагам с ограничени средства и се надявам някой да ми подскаже не много скъп вариант като решение.
Забравих да кажа, че не предвиждам на тази стена да се поставят кухненски мебели, което е от значение при даването на идеи.
Благодаря на всеки, който ще се напъне да ми отговори. _________________ edna jena ochakva saveti ot chitavi majstori |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rumen_iankov напреднал
|
| Пуснато на: Пет Яну 16, 2009 11:34 pm Заглавие: |
|
|
| По принцип можете да е изидате с газебетон 10см и после да сложите вратопрозорец.Аз така направих в къщи и съм доста доволен |
|
|
 |
daley начинаещ
|
| Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 8:24 am Заглавие: |
|
|
| rumen_iankov, може ли да сложиш някоя снимка как си го направил? |
|
|
 |
janasb начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Яну 18, 2009 9:32 pm Заглавие: |
|
|
| rumen_iankov написа: | | По принцип можете да е изидате с газебетон 10см и после да сложите вратопрозорец.Аз така направих в къщи и съм доста доволен |
Румене, благодаря за отговора. Вратопрозореца със стъклопакет ли е? Чудя се дали единично стъкло ще е достатъчно в случая. _________________ edna jena ochakva saveti ot chitavi majstori |
|
|
 |
rumen_iankov напреднал
|
| Пуснато на: Пон Яну 19, 2009 7:17 pm Заглавие: |
|
|
Вратопрозореца е с 2 стъкло.Не съм подредил още имам кашони иначе бих качил снимки.Ако дадеде размери на стаята мога да ви дам по точни съвети.  |
|
|
 |
daley начинаещ
|
| Пуснато на: Сря Яну 21, 2009 7:56 am Заглавие: |
|
|
Те кашоните не пречат да покажеш какво си направил, освен ако не си издигнал цяла стена с тях.  |
|
|
 |
rumen_iankov напреднал
|
| Пуснато на: Сря Яну 21, 2009 10:11 pm Заглавие: |
|
|
Ето снимки от началото
 |
|