|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
miira начинаещ
|
| Пуснато на: Съб Юни 20, 2009 12:06 pm Заглавие: Въпросче за вашето образование |
|
|
Здравейте чудех се къде сте следвали,в кой университет , за да придобиете нужната квалификация, Моля споделете,ще съм много благодарна  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
georosi начинаещ
Регистриран на: 03 Апр 2009 Мнения: 27 Местожителство: Велико Търново
|
| Пуснато на: Пон Юни 22, 2009 12:25 am Заглавие: |
|
|
| Да не си мислиш,че всички които имат шофьорски книжки,им се отдава да карат.И всяка жена трябва да изкара курс за готвач ,че да готви на мъжа си.И всеки родител преди да създаде деца,да следва педагогика,психология,медицина и т.н.За доста неща в живота не ти трябва университет,а повечко мислене,ако има с какво и изводи.Старанието да си добър в работата си,към околните и в къщи, също.Ако работата,която вършиш ти доставя удоволствие и хората са доволни от теб и получаваш парично възнаграждение за това,смяташ ли ,че ти е нужна квалификация,ако никой не ти я иска. |
|
|
 |
miira начинаещ
|
| Пуснато на: Нед Юли 12, 2009 11:25 pm Заглавие: |
|
|
оф много навътре взимаш темата ми ... са начи аз съм на 18 и примерно ми харесват разни неща и по твоята логика дай да почна да режа хората за да видя дали ми се отдава да съм хирург е не става така трябва да се учи  |
|
|
 |
georgiperov80 начинаещ
|
| Пуснато на: Сря Дек 15, 2010 2:43 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм завършил Стопанска Академия "Д. А. Ценов"- Свищов. Магистър съм по маркетинг. Интересна професия. Поне за мен. _________________ Врати |
|
|
 |
naydenantonov80 начинаещ
|
| Пуснато на: Пон Юни 06, 2011 12:11 am Заглавие: |
|
|
Великотърновски унивеситет "Св. Св. Кирил и Методий" специалност Математика и Информатика. Би трябвало да съм педагог. _________________ Интериорни Врати |
|
|
 |
aneliaivanova86 начинаещ
|
| Пуснато на: Чет Юни 16, 2011 5:31 pm Заглавие: |
|
|
| miira написа: | оф много навътре взимаш темата ми ... са начи аз съм на 18 и примерно ми харесват разни неща и по твоята логика дай да почна да режа хората за да видя дали ми се отдава да съм хирург е не става така трябва да се учи  |
Мира, в кой университет влезе? Жалко, че толкова късно прочитам... Тези мъже са големи хиени. Но така или иначе ти не си казала каква искаш да станеш, какво искаш да учиш, че да ти кажем къде. _________________ Отслабване |
|
|
 |
ivanpetrov1987 начинаещ
|
| Пуснато на: Сря Авг 24, 2011 5:41 pm Заглавие: |
|
|
Аз завърших бакалавър маркетинг в Стопанската академия в Свищов. Ако се записваш там - не записвай маркетинг! Само те тормозят за нищо... _________________ врати блиндирани врати |
|
|
 |
|