|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ira_ivan77 начинаещ
|
| Пуснато на: Вто Юли 14, 2009 11:52 am Заглавие: Помощ за избор на дограма |
|
|
здравейте . имам следната дилема и смятам че Вие като хора с опит и поглед върху нещата ще ми дадете коректен и безпристрастен отговор. изправен съм пред следните варианти:
1. Дограма rehau 6 кам. с три пластов стъклопакет
2. Дограма roul plast 6 кам . с три пластов стъклопакет
/извинявам се ако съм написал имената погрешно/
и двете много ми ги хвалят и двете немски и така. моля за съвет на коя да се спра !!! Благодаря предварително
mod edit: Оправено заглавие |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ira_ivan77 начинаещ
|
| Пуснато на: Вто Юли 14, 2009 1:17 pm Заглавие: |
|
|
извинявам се но тъй като съм зелен в тази област съм се объркал малко. става въпрос за
1. дограма rehau
2 дограма trocal
поздрави |
|
|
 |
pamporo начинаещ

|
| Пуснато на: Нед Юли 26, 2009 2:55 pm Заглавие: |
|
|
5 камерна REHAU 70mm.  _________________
 |
|
|
 |
Ал-пласт начинаещ
|
| Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 10:07 am Заглавие: .... |
|
|
рехау добре но рехау не е НЕМСКА а полска и от малко турска  |
|
|
 |
Зейфод Бийблброкс любител

|
| Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 10:21 am Заглавие: Re: .... |
|
|
| Ал-пласт написа: | рехау добре но рехау не е НЕМСКА а полска и от малко турска  |
По тая логика и Мерцедес не е немски, а турски, Сони пък е китайско...
А българите сме европейци  |
|
|
 |
Ал-пласт начинаещ
|
| Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 11:45 am Заглавие: |
|
|
| еми ок кажи ми кво общо има в момента рехау с германия????? каде са заводите работната рака каква е?????? и няма кво да говорим едни от наи добрите профили са Трокал,Века,Шуко,Кюмерлинг, тва за тоя измисления рехау кадето е клас Б не ми го хвалете се пак които тарси хубаво за сметка на парите естествено трябва да търси клас А |
|
|
 |
SKY LINE начинаещ
|
| Пуснато на: Съб Авг 22, 2009 9:29 am Заглавие: |
|
|
Всяка марка профили има категории на качество на профилните си системи. Ако правим паралел- Като марка Мерцедес имат различни автомобили в групата си- от автомобили нисък клас до високо проходими автомобили , както и супер луксозни. Обикновенно обаче никой купувач на автомобил не се интересува в кой завод са произведени седалките на автомобила или къде са произведени спирачките и т.н.......обикновенно не се влиза в спор дали спирачките на единия производител са по- хубави от спирачките на другия производител.... Определящо за колите Мерцедес е, че марката Мерцедес гарантира качество.
Ако разгледаме, че дограмата е продукт, то супер определящо е кой я произвежда и каква гаранция дава..... и съответно дадената дограма какви характеристики покрива, като това се основава на профил, тип стъклопакет, тип обков, технология на производство, гаранционно поддържане. От 1997 година ние продаваме марката дограми SKY LINE, които са разделени спрямо различни характеристики и отделните видове са насочени към различни клиенти.
И в края на крайщата ДАЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА НАЙ- ДОБРИЯ ПРОФИЛ..... ТО ТОВА НЕ Е ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВЕНО ИЗДЕЛИЕ- ДОГРАМА. Окомплектоването на крайния продукт и неговия монтаж , както и при колите се носи от КРАЙНИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ИЗДЕЛИЕТО ДЕГРАМА или кола , А НЕ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА МАТЕРИАЛИ.
МАРКАТА НА ДОГРАМАТА И НЕЙНОТО КАЧЕСТВО СЕ ДАВА ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НА КРАЙНИЯ ПРОДУКТ ДОГРАМА. |
|
|
 |
Зейфод Бийблброкс любител

|
| Пуснато на: Съб Авг 22, 2009 9:38 am Заглавие: |
|
|
| SKY LINE написа: |
И в края на крайщата ДАЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА НАЙ- ДОБРИЯ ПРОФИЛ..... ТО ТОВА НЕ Е ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВЕНО ИЗДЕЛИЕ- ДОГРАМА. Окомплектоването на крайния продукт и неговия монтаж , както и при колите се носи от КРАЙНИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ИЗДЕЛИЕТО ДЕГРАМА или кола , А НЕ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА МАТЕРИАЛИ.
МАРКАТА НА ДОГРАМАТА И НЕЙНОТО КАЧЕСТВО СЕ ДАВА ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НА КРАЙНИЯ ПРОДУКТ ДОГРАМА. |
Анждак !!! |
|
|
 |
Ал-пласт начинаещ
|
| Пуснато на: Вто Авг 25, 2009 11:51 am Заглавие: |
|
|
Анждак !!!
Иска да каже че мога да ти сложат и Вератек но при качествен обков добра изработка и добър монтаж да останеш по-доволен от колкото някой който си слага Рехау или Трокал или които и да е марков профил поне аз така го разбирам и сам съгласен с това имал сам случеи съм слагал вива и хората са оставали по доволни от колкото предишния им прозорец рехау |
|
|
 |
kolyo начинаещ
|
| Пуснато на: Вто Авг 25, 2009 8:43 pm Заглавие: |
|
|
| okolo 70% ot dogramata sa staklo taka 4e po vajno e stakloto da e dobro no troiniqt paket e dosta tejak i ako e s dvuosno otvarqne mu trqbvat 3mm i stavat problemite |
|
|
 |
Ал-пласт начинаещ
|
| Пуснато на: Сря Авг 26, 2009 8:33 am Заглавие: |
|
|
| нещо колега неможах да схвана мисълта ти??? |
|
|
 |
pamporo начинаещ

|
| Пуснато на: Нед Сеп 06, 2009 8:16 pm Заглавие: |
|
|
| kolyo написа: | | okolo 70% ot dogramata sa staklo taka 4e po vajno e stakloto da e dobro no troiniqt paket e dosta tejak i ako e s dvuosno otvarqne mu trqbvat 3mm i stavat problemite | от тази маимуница ме се разбира нищо!!! _________________
 |
|
|
 |
gencho-gealan специалист
|
| Пуснато на: Съб Сеп 12, 2009 8:51 pm Заглавие: |
|
|
| Проблемите изобщо не идват от вида и броя на стъклата в стъклопакета, а от неправилното остъкляване(разпъване) на крилата!Има толкова дограми с тройни стъклопакети,даже с по-дебели стъкла в тях-триплекс или цветни 6-милиметрови!Просто трябва качествена работа! |
|
|
 |
LadyBird любител

|
| Пуснато на: Сря Сеп 16, 2009 8:08 pm Заглавие: |
|
|
Препоръчвам VEKA  _________________ ПРАВЯ СТРАШЕН РЕМОНТ !!! |
|
|
 |
ivanoff начинаещ
|
| Пуснато на: Пет Окт 02, 2009 4:10 pm Заглавие: |
|
|
Важно е как ще ти я изработят и монтират не толкова важен профила.
И не се скъпи защо всичко което спестиш от цената ще го дадеш за ремонт.
P.S.
Това "немска дограма" някаква марка ли е ?
Всеки "производител" работи с немски профили,а само в София те са над 1000.Явно половин Германия работи за нас,не е ли прекрасно.
Работил съм всякакви лайна,но немски в България няма поне от 5-6 години. _________________ http://dograma.org |
|
|
 |
|