Въпросче за финна шпакловка
Мисия Моят Дом Форуми -> Стени и тавани Създайте нова тема   Напишете отговор
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
alexmit
начинаещ

Пуснато на: Вто Юли 21, 2009 3:45 pm Заглавие: Въпросче за финна шпакловка Отговорете с цитат

Здравейте, интересува ме кой вариант е най практичен за финно шпакловане на стени (в хола, кухнята, спалня и мокро помещение) - решил съм сам да се пробвам ,не зная дали ще стане но с тоя скромен семеен бюджет Smile)) Въпроса ми е такъв : дали да е с колор кит, дали с гипсово лепило,циментова финна замазка... има и някакви готови смески ... от толкова варианти направо не знам на какво да се спра ! Благодаря предварително за съветите !!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
alexmit
начинаещ

Пуснато на: Чет Юли 23, 2009 3:25 pm Заглавие: Отговорете с цитат

75 преглеждания и нито един съвет Think grandpa chesane - забравете за съвета,аз докато получа някой съвет тук си викнах майстори и забравям за грижите ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Luna
любител

Пуснато на: Чет Юли 23, 2009 4:26 pm Заглавие: Отговорете с цитат

Не се обиждай ама то въпросът ти е такъв, че човек се чуди как да ти отговори. Питаш за финна шпакловка, пук говориш за вариант "циментова финна замазка... има и някакви готови смески"....Те всички смеси са готови.
май добре си направил като си викнал майстори Applause
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Мисия Моят Дом Форуми -> Стени и тавани Създайте нова тема   Напишете отговор
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети