Климатик Fujitsu от Хипермаркет "Зора"

Инсталации, ветилационни шахти, климатици

Потребителски аватар
fire73
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: чет мар 06, 2008 8:59 pm

Климатик Fujitsu от Хипермаркет "Зора"

Мнение от fire73 » чет мар 06, 2008 9:03 pm

Купих си кламатик от Зора и ми пратиха някаква фирма за монтаж ... обаче те не сисвършиха работата ксакто трябва и аз реших да звънна на фирмата вносител! Какво бе учудването ми когато ми казаха, че тази фирма която Зора ми пратиха да монтира климатика, те не са я оторизирали и гаранцията ми не важи!!!! Много са некоректни от Зора - сега ще трябва да се съдим! съвет - бягайте далеч от хипермаркети Зора!

Потребителски аватар
palio
любител
Мнения: 179
Регистриран: чет яну 31, 2008 9:03 pm

Мнение от palio » вт мар 11, 2008 12:10 pm

Доста кофти ситуация. Затова като се купува техника гледай да е от големите хипемаркети.

Потребителски аватар
fen_klimatik
начинаещ
Мнения: 5
Регистриран: чет окт 29, 2009 2:06 pm

Мнение от fen_klimatik » чет окт 29, 2009 5:25 pm

Мдам.. кофти ситуация. Наистина е много некоректно от страна на "Зора". Аз имах подобен проблем преди време и от тогава не си купувам техника от там. Наскоро и аз купих климатик Fujitsu, но си го взех от Булклима, вносител на Fujitsu General. Хубавото е че климатика който си взех е на промоция, надявам се да нямам проблеми с него, тъй като повечето неща в България които се пускат на промоция, значи нещо не им е наред. А климатика който си купих е този: http://www.bulclima.com/klimatici-i-multisistemi/fujitsu-general/ash12ub Ако някой може да даде отзив за него ще е супер :) Благодаря предварително!

Потребителски аватар
delfin13
начинаещ
Мнения: 3
Регистриран: нед юни 03, 2012 6:24 pm

Re: Климатик Fujitsu от Хипермаркет "Зора"

Мнение от delfin13 » нед юни 03, 2012 6:30 pm

fire73 написа:Купих си http://clima-dd.com/ от Зора и ми пратиха някаква фирма за монтаж ... обаче те не сисвършиха работата ксакто трябва и аз реших да звънна на фирмата вносител! Какво бе учудването ми когато ми казаха, че тази фирма която Зора ми пратиха да монтира климатика, те не са я оторизирали и гаранцията ми не важи!!!! Много са некоректни от Зора - сега ще трябва да се съдим! съвет - бягайте далеч от хипермаркети Зора!

Наистина ги съдете иначе няма да се оправят нашите търговци.



Отговори