Черен списък на ФИРМИ и КЛИЕНТИ използвачи

Отоплителни уреди, инсталации, камини
Потребителски аватар
tmilanov
напреднал
Мнения: 746
Регистриран: съб ное 24, 2012 12:17 pm

Черен списък на ФИРМИ и КЛИЕНТИ използвачи

Мнение от tmilanov » чет апр 18, 2013 5:47 am

Работих на клиент - работодател от фирма "Дедал 1995". Името му е Йордан Кънев. Не му се връзвайте на приказките и обещанията относно заплащанията защото като свършите работа, от 9 (девет) дерета вода ще ви донесе, само и само за да не плати уговореното. Преправих му цялата водопроводна инсталация, смених канализационните тръби, прокарах около 200м тръби за парно, монтирах колекторна кутия, скачих всичко в колекторната кутия, направихме нов водомерен възел. Като "благодарност" някои участъци ги преработвахме повече от два пъти благодарение на недомислиците му. Цялото"удоволствие" от тръбна инсталация беше не по-малко от 300м, което го работихме три седмици. И накрая ни плати ( на двама човека ) по 250лв. Както и да го смяташ - на линеен метър ли, на точка ли, на надница ли, - все си ощетен. Не се връзвайте да работите при този свидлив човек защото все ще ви изиграе.
В и К ремонти 0898370236 :D :\:D/:

Потребителски аватар
LazarG
любител
Мнения: 61
Регистриран: чет фев 05, 2009 8:12 am

Мнение от LazarG » чет апр 18, 2013 7:54 pm

300m тръби 3 седмици ли ги слагахте? По 20м на ден, двама човека? Пак бързо сте се справили! Нямахте ли предварителна уговорка, договор или поне одобрена оферта?

Потребителски аватар
tmilanov
напреднал
Мнения: 746
Регистриран: съб ное 24, 2012 12:17 pm

Мнение от tmilanov » съб апр 20, 2013 9:30 am

От тези 300м, 200м бяха алуминиеви за парно. Но въпросния господин ни мота заради измислянето на нови места на мивките и душовете. На въпроса ти дали сме били двама - да, двама човека полагахме тръбите, като освен новите, демонтирахме старите - канализационни щрангове 3 бр., водоотточен щранг 1 бр., водопроводен щранг 1 бр., разводки на две бани, един абсолютно измислен водопровод до балкона (терасата) като обосноваването му е, че ще го мие и не иска да носи кофи с вода през спалнята (може би се страхува да не получи херния). Едната от баните я преработвахме защото "човека" се сети пост фактум, че ще има парна баня и полипропиленовите тръби не трябвало да имат допирни точки с медния водопровод заради високата температура. Щяхме да го направим и него, но след като се изцигани за парите и реши, че парната баня ще си я купи с парите от нашия труд, си взехме сбогом по най-бързия, но не най-приятния начин. Уговорка имахме за едни пари, той ни даде много по-малко от реалното. Договор не сме подписвали защото ни беше познат, но вече не го познаваме. Освен горе изброеното, след като бяхме положили тръбите за парното и като приключихме с баните, му монтирахме и колекторната кутия за 5 радиатора и 2 лири. Имаше и разводки за кухнята, пускахме допълнителен водопровод за хладилник с диспенсър или за ледогенератор. И той самият не знаеше все още кое ще бъде, но вода му прокарахме и за този уред. Имаше и извод за пералня, пак на някакво си изчекнато място. И понеже си облече стаите в гипскартон (стени и тавани), логично беше да се смалят. И заради тази безмислица искаше едва ли не да пуснем канализацията през съседите отдолу, за да не му се вдигне нивото на замазката. В последствие разбрахме, че и гипскартонаджиите са останали с по-малко пари от договорените.
В и К ремонти 0898370236 :D :\:D/:

Потребителски аватар
PRI4ESKA
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: вт сеп 17, 2013 11:06 am

ЗДРАВЕЙТЕ. СКОРО ЩЕ РАЗРАБОТЯ САЙТ ЗА НЕРЕДОВНИТЕ КЛИЕНТИ.

Мнение от PRI4ESKA » вт сеп 17, 2013 11:27 am

Но ето малко и от нашите нередовни: Пловдив
1. РАЙЧО ПЕТЕВ ул. Данаил Николаев, тел. 0899978187 докара изгнил мокет за пране, и след това ни мота по комисии за потребители 1 година, кат твърдеше че ние сме му го загнили и изгорили, а той беше на 100 години фълшив мокет с изгоряла от годините гума отдоло на стойност в момента в магазина най-много 30 лева. Не успя да ни осъди в комисията, но пък те не ни признаха книгата за оплаквания, и ни писаха 500 лв. глоба че не пишело на нея рекламация. За мен са синоними.
2. Р. Русев 0884043946 Само това имаме, но си взе стоката каза 4е си е забравил портмонето и че живее ей тук на 2 мин, и ние не му свалихме вече натовареното пране, ...повече не си видяхме 40те лева.
3. Благовеста Балджийска Тракия бл 50 вх а ет 5 0897977987, след предварителна уговорка за време със същата, шофйора отива на 10 км в тракия да и събере прането, но тя му казва че не си била в къщи, той и казал - ама нали се уговорихме? и тя еми да. Той и предложил да мине по късно след час и тя се съгласила. След което той пак кара нататък звъни и не му вдига. Звъни на звънеца никой няма. Аз след това звъня след 2 дни да питам защо се подиграва с нас и че само разходи правим и тя ми вика "и какво от това" и ми затвори.

Отговори