ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ

Отоплителни уреди, инсталации, камини
Потребителски аватар
Красимир_1
начинаещ
Мнения: 6
Регистриран: ср дек 10, 2014 12:22 pm

ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ

Мнение от Красимир_1 » ср дек 10, 2014 1:09 pm

Ултрамодерно инфрачервено отопление, то представлява карбонаво фолио, което преобразува електрическия ток в ифрачервени лъчи. Изключително икономично е. Предимството му пред климатиците, е че при ниски температури не блокира. Изпълнява се в няколко варианта: стенни отоплителни системи; тавани отоплителни системи; подови отоплителни системи; мобилни стенни отоплителни системи.

Таванни отоплителни системи:

Като монтажен тип системата е сухо строителство, може да бъде конфигурирана с LED осветление.

Подови отоплителни системи:
Монтира се под всякъкъв вид настилки паркет ламинат ламиниран паркет, килим и др. .

Стенни отоплителни системи:
Изпълнението е също тип сухо строителство. Може да бъде конфигурирано с LED осветление.

Мобилни стенни отоплителни системи:
Изпълнението е във вид на картини, които идеално подхождат на интериора на вашия офис. Разбира се те са подходящи и за домашно отопление. Могат да се преместат.

Предимства на инфрачервеното отопление:
Изключително икономично е. Може да се управлява от вашия смартфон и интернет докато климатикът не може. Подходящо е за баня, електробезопасно е. Фирмата, на която съм дистрибутор предлага и изграждане на фотоволтаична система с автономно електрозахранване и намаляване на разхода на ел. ток.

КРАСИМИР НИКОЛОВ
ДИСТРИБУТОР
ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА 0884971277

Потребителски аватар
piopi5706
начинаещ
Мнения: 6
Регистриран: нед юни 01, 2014 2:35 pm

Мнение от piopi5706 » чет дек 11, 2014 1:57 pm

занимавам се с йога,извънземни и др. шантави,според широката публика неща. та,според мен всичко е вибрация,с определена амплитуда и честота.и всичко си взаимодейства.скоро се чуха за вредни лъчи от микровълновите печки,от мобилните телефони,от лед осветлението.ясно ви е накъде бия!?

Потребителски аватар
tmilanov
напреднал
Мнения: 616
Регистриран: съб ное 24, 2012 12:17 pm

Мнение от tmilanov » съб дек 20, 2014 9:52 pm

Имам един приятел, който си направи такова отопление и е много доволен. Лично аз бях свидетел като си купи материалите от "Мосю Бриколаж". Говорихме с него, че и аз имам желанието за по-икономично отопление, но най-напред трябва да се "разведа" с Топлофикация и тогава. Говорих с още един мой познат, който ми каза, че разхода на месец за отопляване възлиза на около 60,00 лв за двустаен апартамент - около 65кв. м. Убедих се на живо в предимствата на инфрачервените лъчи. А такива многознайковци, като извънземния йога ще ги има винаги. Те разбират и могат всичко, но ако им се наложи да забият един пирон, викат някой, който ще може да го закове, но докато майстора работи, те все ще го поучават с приказките: "Не така, а така".

Отговори