предаване 18 - хидроизолация на вътрешни стени

Препоръки и коментари
Потребителски аватар
Roza10
начинаещ
Мнения: 2
Регистриран: чет юли 16, 2015 11:26 pm

предаване 18 - хидроизолация на вътрешни стени

Мнение от Roza10 » чет юли 16, 2015 11:37 pm

Здравейте, тъй като виждам в сайта Ви, че много закъсняват качванията на предаванията Ви, искам да попитам точно за предаване 18 от 2015година- хидроизолация на вътрешни стени с Вебер. Не успях да запиша първия материал, който използвахте - този, с който трябваше да се напълнят дупките в стената. Ако не Ви представлява трудност, напишете какъв беше материала, с който шприцовахте в дупките. Много ще съм Ви благодарна.

Потребителски аватар
moderator
мисия моят дом
Мнения: 56
Регистриран: вт ное 27, 2007 6:30 pm

Мнение от moderator » пет юли 17, 2015 4:07 pm

Здравейте,

Инжекционният крем, който използвахме е weber.tec 946.

Изображение

Всички отвори се правят през 10см в долната част на стената и се запълват изцяло с този инжекциония крем. Този продукт спира разпространението на водата по стената, тъй като реагира с нея и се разпространява по капилярите на тухлите.

Той е част от системата за хидроизолиране на вътрешни стени.

На следващия ден се нанася хидроизолационен ремонтен разтвор weber.tec 933. С него се изравнява основата. След това се нанася и хидроизолационния разтвор weber.tec 930. Маже се на две ръце. За финално покритие може да изберете различни материали - мазилка, шпакловка или друго.

Предаването за хидроизолация на вътрешни стени ще качим до няколко дни.

Ще помолим специалист от Weber да се включи във форума, за да обясни по-подробно за системата за хидроизолация.

Поздрави,
Мисия Моят Дом
Лесно е, когато знаеш ...

Потребителски аватар
Roza10
начинаещ
Мнения: 2
Регистриран: чет юли 16, 2015 11:26 pm

предаване 18 - хидроизолация на вътрешни стени

Мнение от Roza10 » нед юли 26, 2015 5:37 pm

Благодаря за отговора. Видях, че е качено и предаването. По този повод искам отново да задам въпрос: този инжекционен крем,който използвате, на коя фирма е (в страницата на Webеr нищо не пише за такъв крем) Намерих из сайтовете инжекционен крем на Кьослер, но само като описание. Ако не ви затруднява, напишете марката и от къде можем да си поръчаме и на каква цена. Втория и четвъртия материал (водоплътен ремонтен разтвор и термохастарна мазилка) намерих в онлайн магазина на Практикер, но хидроизолационния слой с Вебер 930 не можах никъде да намеря. Ще ви бъда благодарна, ако ме насочите от къде и как мога да си го закупя.
Благодаря предварително за отговора

Отговори