некоректни строители и фирми

Изолации,покрития, водоотичане

Потребителски аватар
tmoni
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: нед сеп 13, 2015 12:02 pm

некоректни строители и фирми

Мнение от tmoni » нед сеп 13, 2015 12:28 pm

Започнахме ремонт на покрив/сваляне на старите керемиди ,подмяна единични летви, които са за смяна и нареждане на нови керемиди/ с фирма КСП-7 Стара Загора с управител и съответно майстор Костадин Сабов Пандуров.Дадохме капаро и закупихме материалите и одисеята започна. Въпросния майстор Коцето не знае от къде да започне, как да започне, няма никакви инструменти - поиска ни стълба ,рулетка и др.Както и да е нареди два реда керемиди, летви имаше няколко засмяна ,но не бяха сменени.Двата реда керемиди бяха наредени в стил "дунавски вълни".Изгонихме го да си ползва капарото със здраве.Пиша тук за да няма други които да излъже.Въпросната фирма се занимава със всичко строителство, покриви,огради, дограма и др.Не се хващайте на въдицата на такива некоректни фирми и майстори.

Потребителски аватар
Luna
напреднал
Мнения: 225
Регистриран: нед дек 14, 2008 10:35 am

Мнение от Luna » вт сеп 15, 2015 1:02 pm

Според мен за такива ремонти задължително фирмата трябва да е сертифицирана от съответния производител на керемиди. Това означава, че ще знае как се работи с продукта. Всеки вид керемиди си има определена технология. Не е просто правене на покрив.

Потребителски аватар
CR7
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: пон май 16, 2016 11:58 pm

Владимир Росенов Кръстев - измамник

Мнение от CR7 » вт юни 07, 2016 5:57 pm

Владимир Росенов Кръстев роден в Асеновград 1974 г. - класически измамник.

Много компетентно и убедително убеждава как ще свърши работата, и като вземе капарото - изчезва.

Типичен измамник!
Последна промяна от CR7 на чет юли 25, 2019 6:32 am, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tenko
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: ср ное 23, 2016 3:30 pm

Костадин Пандуров измамник псевдо строител от Стара Загора

Мнение от tenko » ср ное 23, 2016 4:26 pm

Първо искам да благодаря на колегата , че най-после някой е дал полезна информация за този измамник Костадин Събов Пандуров. Това ще помогне на много други да се спасят от подобен род мошеници.
Познавам добре въпросното лице Пандуров , сърбал съм му попарата преди време.След злополучният ремонт сътворен от него, бях принуден да наема истински майстори, които да завършат строежа.Така платих двойно за целият ремонт и се загубих много време. Всичко това ми се случи защото се доверих на един изключително некомпетентен, крайно мързелив мазен измамник. При него има уникално съчетание от некадърност, безотговорност и нахалство.По зле е и дори от най-лошите майстори строители, защото на него ръцете просто му пречат когато прави жалки опити да се занимава с определена работа.
Обичайно обикаля обекта с цигара и чаша кафе в ръка и с мазни и гръмки лъжи омайва клиента , а получи ли капаро или цялата сума за даден ремонт се покрива и прилага друга тактика.
Започва да търси майстори, които да работят евтино и не го познават какво измамно същество е. Следват едни гръмки обещания –„Вие знаете ли колко много работа имам за вас „. Продължава да ги обработва с лъжи, че едва ли не ще станат милионери покрай него. Много хора притиснати от безработица се връзват и започват да му работят.
Сега идва ред на най-любимият му номер, отива при клиента и започва с думите: „ Гледай какво става, хората работят здраво, трябва да оправим всички пари защото знаеш ли колко други обекти имам и всички чакат да им плащам". Така той си получава парите и се покрива веднага. Майсторите свършват своята работа и не получават нищо, пият една студена вода и псуват Коцето, но пари няма.В най-добрия случай може да им е дал по 20 лева в началото и остават само с тях.
Този измамник си сменя телефона през няколко месеца за да му изгубят дирите и клиентите и работниците.Сега не знам вече какъв му е номера и не ме интересува.Никой не го знае къде живее.Там където е регистрирал фирмата си е имал апартамент преди години, но той отдавна е продаден и всички, комшии, които потърсихме за съдействие се оплакваха, че много хора го търсят тук и то предимно за пари.
Друга запазена марка на Коцето е да краде материали от почти всеки обект, които после влага на следващия и продава на пазарна цена на клиента.Така той краде от всички нас, които сме му се доверили.
ПАЗЕТЕ СЕ ХОРА !!!
Костадин Пандуров и КСП-7 = Големи лъжи и пословична некадърност !!!

Потребителски аватар
slavy_
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: вт авг 15, 2017 8:30 pm

Драгомир Петров - измамник

Мнение от slavy_ » вт авг 15, 2017 8:56 pm

Бих искал да предупредя всички относно лицето Драгомир Петров, представящо се за "майстор" на покриви.
Лицето не е некомпетентно, а престъпно - започва с оферта за решаване на малък проблем, след което умишлено предизвиква нови проблеми и разрушения ... и така, ако може до безкрай!
На 11.08.17 се обърна към представители на нашата кооперация (намираща се в София), че ламарина от покрива е частично откъртена от силен вятър. Наистина имаше такъв проблем, както и вероятност ламарината да падне. Предложи на другия ден да я закрепи и да подмени няколко счупени керемиди около нея; както каза, работа за около час с цена 40 лв. Съгласихме се.
На другия ден резултатът от неговата работа бе незакрепена ламарина и 2 огромни дупки в покрива - около 4 кв.м. Дупките бяха на разстояние около 10 метра една от друга, на два срещуположни ската и много далеч от въпросната ламарина !!!
Според него причината била че покривът е изгнил. Странно обаче, керемидите бяха отстранени и подредени предварително!!! Впоследствие поиска още около 400 лв за ремонтирането им ... след което се оказа че ще трябва да плащаме допълнително още пари, защото е откачил улуците и е направил и други поразии (по негови думи). Обмисляме подаване на жалба в полицията, макар че нещо нямаме доверие на тази институция.
Телефоните на този "майстор" са 0896/973-670 и 0893/987-675
Пазете се !

Потребителски аватар
nassko
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: ср ное 22, 2017 11:59 am

http://tonystroi.com/

Мнение от nassko » ср ное 22, 2017 3:16 pm

Здравейте,

Искам да ви разкажа за горчивия си опит с майстор на топлоизолация.
Преди месец след голямо търсене и серия откази от всички сериозни фирми за топлоизолация успях да намеря един майстор ТониСтрой ЕООД, ЕИК 124708069, който каза, че може да започне веднага, след като подпишем договор и дам 50% от сумата. Така започнаха и проблемите, които са:
1. Каза, че използва само най - качествените материали, а се оказа, че ще използва най - евтините от АНГРО (както и да е, това го приех)
2. Договора, който ми даде да подпишем (след 2 дни разправия) е толкова несъстоятелен, че не знам как да ви опиша. Най - отгоре вместо фирмата и булстат е написано само TONI STROY, когато тръгна да си пише името майстора, написа ТОНИ ГЕОРГИЕВ, а след справка в търговския регистър видях, че управител и собственик е ЮКСЕЛ ИСМЕТ РЕДЖЕБ, 7106228020. Няколко пъти повдигнах въпроса на "ТОНИ ГЕОРГИЕВ" как е истинското му име, защото го чух, че говори на Турски (нямам нищо лошо към турците, просто искам да е честен), но той така и не ми каза, а само ми се смееше.
3. За една седмица хубаво и слънчево време, той налепи само 5 квадрата изолация. Аз му казах, че по новините на НОВА, БТВ и БНТ са казали, че другата седмица цялата ще вали, а той ми отговори, че хората от новините не били Ванга, че да знаят. Оказа се, че хората от новините на НОВА, БТВ и БНТ познаха и следващата седмица валя дъжд, но това не му попречи в дъжда да лепи изолация (нямам думи просто).
4. Бяхме се разбрали да премести водосточната тръба, но после се оказа, че не можел, та аз използвах скелето му и си го преместих и случайно видях, че козирката която ми е сложил над изолацията е с обратен наклон. На следващия ден го попитах защо е така и няма ли да има проблем при един дъжд, той ми отговори, че е направено идеално от него и дава 5 год. гаранция.
5. Между другото през тези 3 седмици сметката набъбна няколко пъти със по 100 - 200 лв., а материалите бяха разпилени из целия ми апартамент.

Както и да е виках си само - да я направи един път тая изолация и да се махне. Така и стана направи 20 квадратни метра изолация за 3 седмици и се махна, но проблемите не се махнаха след него.

На 20.11.2017г., София осъмна със сняг, но още същия ден снега се стопи, а на мен на една от външните ми стени се появиха мокри петна. Веднага звъня на майстора "Тони Георгиев" от великата фирма ТониСтрой ЕООД, която ми е дала 5 год. гаранция, за да му кажа за проблема. След час реши да дойде и да види какво е станало, гледа, гледа, гледа, гледа и каза цитирам "петната образуват триъгълник и не може да са от изолацията, не може да е влезнало вода зад козирката и не знае от какво са, само знае, че не са от изолацията и това е. След 30 мин. спор с него ми каза, че можело да минават тръби от там, което мен ме шокира, защото това първо е външна стена и второ вижда се и с просто око, че там няма тръби и никога не е имало, нито на долния, нито на горния, нито на моя апартамент.

Сега ще се мъча пак Аз да си решавам проблемите, за съжаление, но така ще е докато има такива майстори ще има израза - Пази Боже майстор да ти влезе в къщата.

Това е сайта на пишман майстора с "хиляди квадрати изолация зад гърба"
http://tonystroi.com/

Поздрави,

Потребителски аватар
ANGELI
любител
Мнения: 71
Регистриран: съб авг 07, 2010 7:23 pm

Re: http://tonystroi.com/

Мнение от ANGELI » чет яну 18, 2018 4:16 pm

nassko написа:Здравейте,

Искам да ви разкажа за горчивия си опит с майстор на топлоизолация.
Преди месец след голямо търсене и серия откази от всички сериозни фирми за топлоизолация успях да намеря един майстор ТониСтрой ЕООД, ЕИК 124708069, който каза, че може да започне веднага, след като подпишем договор и дам 50% от сумата. Така започнаха и проблемите, които са:
1. Каза, че използва само най - качествените материали, а се оказа, че ще използва най - евтините от АНГРО (както и да е, това го приех)
2. Договора, който ми даде да подпишем (след 2 дни разправия) е толкова несъстоятелен, че не знам как да ви опиша. Най - отгоре вместо фирмата и булстат е написано само TONI STROY, когато тръгна да си пише името майстора, написа ТОНИ ГЕОРГИЕВ, а след справка в търговския регистър видях, че управител и собственик е ЮКСЕЛ ИСМЕТ РЕДЖЕБ, 7106228020. Няколко пъти повдигнах въпроса на "ТОНИ ГЕОРГИЕВ" как е истинското му име, защото го чух, че говори на Турски (нямам нищо лошо към турците, просто искам да е честен), но той така и не ми каза, а само ми се смееше.
3. За една седмица хубаво и слънчево време, той налепи само 5 квадрата изолация. Аз му казах, че по новините на НОВА, БТВ и БНТ са казали, че другата седмица цялата ще вали, а той ми отговори, че хората от новините не били Ванга, че да знаят. Оказа се, че хората от новините на НОВА, БТВ и БНТ познаха и следващата седмица валя дъжд, но това не му попречи в дъжда да лепи изолация (нямам думи просто).
4. Бяхме се разбрали да премести водосточната тръба, но после се оказа, че не можел, та аз използвах скелето му и си го преместих и случайно видях, че козирката която ми е сложил над изолацията е с обратен наклон. На следващия ден го попитах защо е така и няма ли да има проблем при един дъжд, той ми отговори, че е направено идеално от него и дава 5 год. гаранция.
5. Между другото през тези 3 седмици сметката набъбна няколко пъти със по 100 - 200 лв., а материалите бяха разпилени из целия ми апартамент.

Както и да е виках си само - да я направи един път тая изолация и да се махне. Така и стана направи 20 квадратни метра изолация за 3 седмици и се махна, но проблемите не се махнаха след него.

На 20.11.2017г., София осъмна със сняг, но още същия ден снега се стопи, а на мен на една от външните ми стени се появиха мокри петна. Веднага звъня на майстора "Тони Георгиев" от великата фирма ТониСтрой ЕООД, която ми е дала 5 год. гаранция, за да му кажа за проблема. След час реши да дойде и да види какво е станало, гледа, гледа, гледа, гледа и каза цитирам "петната образуват триъгълник и не може да са от изолацията, не може да е влезнало вода зад козирката и не знае от какво са, само знае, че не са от изолацията и това е. След 30 мин. спор с него ми каза, че можело да минават тръби от там, което мен ме шокира, защото това първо е външна стена и второ вижда се и с просто око, че там няма тръби и никога не е имало, нито на долния, нито на горния, нито на моя апартамент.

Сега ще се мъча пак Аз да си решавам проблемите, за съжаление, но така ще е докато има такива майстори ще има израза - Пази Боже майстор да ти влезе в къщата.

Това е сайта на пишман майстора с "хиляди квадрати изолация зад гърба"
http://tonystroi.com/

Поздрави,
Трябвало е да проверите по добре сайта, то е хаотичен и не се разбира кое за къде е а от снимките да си представите как работи, на една има подпряна стълба на дограма
Ремонт на покриви
http://angel-stroi.com

Потребителски аватар
dolli
начинаещ
Мнения: 2
Регистриран: вт сеп 11, 2018 9:27 pm

"ЕМИ 24" ЕООД и "Стив 14" ЕООД

Мнение от dolli » вт сеп 11, 2018 10:56 pm

тези са рекетьори

Потребителски аватар
m.zgurova
начинаещ
Мнения: 2
Регистриран: съб ное 03, 2018 10:04 pm

Горчив опит с майстор Евгени Цветков (Evgeni Cvetkov)

Мнение от m.zgurova » съб ное 03, 2018 10:28 pm

Здравейте,

Тук искам да споделя своя опит с майстора на покриви Евгени Василев Цветков ( Evgeni Cvetkov ) от Самоков, а именно:

НЕКОРЕКТЕН - така бих определила този човек, "майстор на покриви", който излъга баща ми на 64 години, че ще ремонтира покрива на къщата. Направен е договор на 27.09.2018 за 3325лв с уговорката да мине през нотариус. Парите за ремонта на покрива достигат 7800лв лева, като на Евгени са му дадени 5500лв. До нотариус не се стига. "Майсторчето" Евгени така и не започва да работи по покрива, а изпраща 20 годишни момчета, които незнаят какво правят. Ефекта от ремонта се вижда на снимките. Не докарва всички материали според уговорката. Работата по покрива е едва 5 дни и след това никой не идва да прави нищо вече в продължение на няколко седмици. Започват се уговорки и обещания по телефона, че ще дойде и ще си довърши и поправи недобре извършената работа от неговите общаци, които се учеха на покрива. На 01.11.2018г. идва до къщата с уговорката, че ще се работи по покрива и издебва момент, в който си взима инструментите ,взима направения "договор" и си заминава. Спира да си вдига телефона.Евгени Цветков кара хората да му се доверяват и след това им прибира парите и не прави нищо. Този пост не е с идеята да се обвинява възрастен човек, за това колко е доверчив, а затова повече хора да го видят и да не се опарят от Евгени. Това са сайтовете, чрез които попаднах на неговата обява:
https://evisstroi.alle.bg/
https://stronstroi.alle.bg/

Потребителски аватар
m.zgurova
начинаещ
Мнения: 2
Регистриран: съб ное 03, 2018 10:04 pm

Горчив опит с майстор Евгени Цветков (Evgeni Cvetkov)

Мнение от m.zgurova » съб ное 03, 2018 10:38 pm

Здравейте,

Тук искам да споделя своя опит с майстора на покриви Евгени Василев Цветков ( Evgeni Cvetkov ) от Самоков, а именно:

НЕКОРЕКТЕН - така бих определила този човек, "майстор на покриви", който излъга баща ми на 64 години, че ще ремонтира покрива на къщата. Направен е договор на 27.09.2018 за 3325лв с уговорката да мине през нотариус. Парите за ремонта на покрива достигат 7800лв лева, като на Евгени са му дадени 5500лв. До нотариус не се стига. "Майсторчето" Евгени така и не започва да работи по покрива, а изпраща 20 годишни момчета, които незнаят какво правят. Ефекта от ремонта се вижда на снимките. Не докарва всички материали според уговорката. Работата по покрива е едва 5 дни и след това никой не идва да прави нищо вече в продължение на няколко седмици. Започват се уговорки и обещания по телефона, че ще дойде и ще си довърши и поправи недобре извършената работа от неговите общаци, които се учеха на покрива. На 01.11.2018г. идва до къщата с уговорката, че ще се работи по покрива и издебва момент, в който си взима инструментите ,взима направения "договор" и си заминава. Спира да си вдига телефона.Евгени Цветков кара хората да му се доверяват и след това им прибира парите и не прави нищо. Този пост не е с идеята да се обвинява възрастен човек, за това колко е доверчив, а затова повече хора да го видят и да не се опарят от Евгени. Това са сайтовете, чрез които попаднах на неговата обява:
https://evisstroi.alle.bg/
https://stronstroi.alle.bg/

Потребителски аватар
Партизанко77
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: пет мар 08, 2019 9:23 pm

Лоша фирма за изолация

Мнение от Партизанко77 » пет мар 08, 2019 9:35 pm

Изключително безотговорни и некоректни http://alp-vision.com/
Само обещания и сладки приказки по време на огледа и когато дойде време да правим изолацията се почна. Омотаване по телефона и отлагане, а след това момчето ,,шеф,, спря да ми вдига телефона и така не можах да си направя изолация.

Отговори