Ремонт на фуги на баня и тераси

Водопровод, канализация
Потребителски аватар
Dinamo
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: ср май 04, 2016 3:34 pm

Ремонт на фуги на баня и тераси

Мнение от Dinamo » ср май 04, 2016 3:51 pm

Привет, имам следния проблем:
Баня/тоалетна е така направена, че самите фуги на някои места ги няма, на други не са запълнени, а и са използвани два или три варианта на кафявото. Толкова зле са сложени, че като почна да търкам пада фугата, а тази която не е изчистена от самите плочки си остава по тях. Освен това пластмасовите лайсни по ръбовете са възможно най-долнопробните и са сложени накриво, тоест някъде стърчат, другаде са огънати, пълнят се с вода, има дупки и т.н.
Сходно е положението по терасите, които в случая са повече от 120 квадрата. Преди няколко дни пробвах с отверка, длето и диск да изчистя старите фуги и да запълня с нова и стана доста добре, само че адски бавно или поне аз толкова мога. Работя на две места и нямам никакво време дори през уикендите.

Засега говорих с двама познати по въпроса и никой не иска да се наеме с такава пипкава работа след като ще вземе по-малко пари от простото лепене на плочки. Аз от своя страна в никакъв случай няма да облицовам отново три бани и 120 квадрата тераси. Искам всички уги да се изчистят, да се запълнят с един и същ нюанс и всичко да ми се предаде в завършен, изчистен вид. Възможно ли е да намеря кадърен човек/фирма които да ми свършат работа без да ми съдерат кожата или да се откажа?

Отговори