Страница 1 от 1

Хидроизолация на поликарбонатен навес

Публикувано: пон апр 11, 2016 9:35 pm
от stockbroker
Здравейте,

имам поликарбонатни навеси на терасите, които течат откакто са монтирани и фирмата, която ги сложи не може да ги хидроизолира вече няколко пъти - пробва с обикновен силикон, течна гума и полиуретанов силикон. Навесите имат наклон за отводняване към улук, който е в края отстрани. Ето снимки и на самите навеси:

https://drive.google.com/folderview?id=0B4niosVM9vWnMzlCSnhuUjhRN0U&usp=sharing

На първата снимка съм показал със стрелка откъде капе. От повечето такива съединения капе. Намерих фирма, която е правила успешно хидроизолация с течна гума и полиестерно платно на такива навеси. Ето и снимки на техен обект:

https://drive.google.com/folderview?id=0B4niosVM9vWnR3JRbGZCNzZBUlk&usp=sharing

Те предлагат да сложат течна гума по същия начин на всички съединения при моите навеси, обаче изчислих, че така половината от площта на навесите ще бъде покрита с течна гума и ще им се загуби донякъде естетическия вид и няма да пропускат толкова светлина.

Може ли да предложите друго алтернативно решение за трайна хидроизолация на навесите като се запази сегашното им разположение над терасата, форма и вид? Основната идея на точно такъв монтаж беше навесите да бъдат скрити и да не нарушаваме визията на сградата.

Публикувано: пон юли 02, 2018 1:50 pm
от BurgasAmbar
Търси Sika N elastic 400, като го слагаш с грунд 152 пак на Sika - решава всякакви течове завинаги!