Страница 1 от 1

Помогнете ми колеги какво да избера.

Публикувано: пон мар 28, 2016 1:55 pm
от 0tverkata
Здравейте купих си панелен апартамент 85 кв и се чудя с какво да се отоплявам , спрял съм се на два варианта. Парвият е камина на пелети с водна риза на ПРИТИ , вторият е да наслагам във всички стай конвектори на АДАКС. Интересува ме тези камини на пелети дали имат много проблеми чувал сам че грешки давали вярно ли е .... Кои от двата начина е по добар според вас моля за помощ.....Благодарч предварително .

Публикувано: ср апр 06, 2016 7:40 pm
от tmilanov
Лично аз ползвам камина на твърдо гориво - дърва, че е по-лесно чистенето, но това е на вилата. Зная, че може да се сложи "приставка", т.е. нова глава, която е подходяща за пелети. До сега там, където съм ходил да работя, не съм чул оплаквания от хората относно поддръжката на отоплението им с пелети.
И единия, и другия вариант са подходящи. Въпрос на гледна и финансова точка е всичко.
Не на последно място е рентабилността.

Публикувано: нед ное 13, 2016 7:24 pm
от vencislava33
Вкъщи сме с конвектори ADAX и сме много доволни, но в кухнята не сложих и сега е доста студено там. Чакам да дойде 25.11-27.11, когато ще има Black Friday в Гауди Ди Ес, ул. "Ралевица" 94 в София. Тогава мисля, ако конвекторите са намалени да си взема още един, че след още някой ден ще стане още по-студено.

Публикувано: нед ное 27, 2016 5:56 pm
от danielamm
Взимайте, че след няколко дни го дават доста студено да стане. :D