Обзавеждане – край на ремонта

Ще монтираме нова врата в банята, ще монтираме ключове и контакти, ще положим ламиниран паркет.Баня - монтаж врата

Баня - монтаж врата

Голям проблем при подмяната на вратите в панелните жилища е разбиването на железните каси, които са вградени в самите панели.

Уникална система за интериорни врати позволява монтаж на алуминиева или стъклена врата върху съществуващата дървена или метална каса. При това светлия отвор се стеснява само с 7 мм от страна.

Можете да имате красиви нови врати дори и ако не ви се занимава с ремонт. Системата е разработена с мисъл специално за вратите за  баня в панелните жилища, където демонтажа на металната каса е изключително труден, а стесняването на и без това малкия светъл отвор е крайно нежелателно. 

Касата е от алуминий и може да покрие стена с всякаква широчина. Предлагат се във всички цветове  от RAL гамата, различни дървесни декори. Възможен е и монтаж на стъклено крило от закалено стъкло в 4 +1 цвята  - прозрачно, синьо, сиво, зелено, кафяво, като всеки от тях може да бъде изцяло или  частично матиран или с матирани рисунки.

Вратите са подходящи за бани и други мокри помещения тъй като са напълно резистентни към влага.

Монтаж на ключове и контакти

Монтаж на ключове и контакти

Контактите и ключовете освен безопасни са и с красиви декоративни рамки.

Металните рамките на самите механизми са здрави и устойчиви на корозия. 

Вниманието към всеки детайл прави ключовете и контактите изключително лесни за монтаж и удобни при всекидневната им употреба.

Сериите ключове и контакти се  характеризират с изчистени форми и дизайн и богата цветова гама. Декоративните елементи се закрепват идеално в четири точки с щифтове, позволяващи прецизно захващане към монтажната рамка.

Те са лесни за монтиране и демонтиране от предната страна чрез кликване. Всички рамки са с висока устойчивост на удар, на препарати за почистване и UV лъчи. 

Монтаж на паркет

Монтаж на паркет

Няма значение дали обзавеждате ново жилище или ремонтирате старо - неминуемо трябва да обърнете внимание и на пода. Подът е началото на стиловото оформление във всяко едно помещение, като той е способен да превърне всяка стая от студена и неугледна, в уютна и стилна.

Преди полагането, паркетът трябва да престои поне 48 часа в помещението за да се аклиматизира.

Ламинатът може да бъде поставен върху всякакъв вид повърхност, дори и върху старата настилка у дома ви. Единственото условие, което трябва да спазите и което е от значение за трайността на вашия ламиниран  паркет е  повърхността върху която го поставяте да бъде равна, твърда и суха.

Всички паркети, които се монтират без лепене изискват полагане на шумоизолираща подложка. Тя се разстила по цялата повърност на пода. С нея ще избегнете и един от недостатъците на  ламината - кънтенето при ходене.

Посоката на редене винаги трябва да е перпендикулярна на прозореца. По този начин сглобките не се забелязват, защото са успоредни на светлината.

По-голямата част от ламинираните паркети се поставят бързо и лесно благодарение на clicк – система – без употребата на лепило, с двойно защипване на ламелите, което предотвратява отварянето на фуги. 

Ламинираните паркети копират идеално различните дървени подове и изискват значително по-лесна поддръжка. Повърхността на ламинирания паркет изглежда съвсем автентично и наподобява желания вид дърво, без да е необходимо циклене и лакиране на паркета след поставянето му. Това спестява много шум, прах, тежка миризма на лак и време за цикленето, лакирането и изсъхването на лака. Идеалната повърхност на ламинирания паркет се гарантира от обработката му още при производството. 

Една от причините да изберете ламиниран паркет за вашия дом е възможността за лесно почистване и поддържане. Ако Вие поддържате ламинирания си паркет правилно, то той ще Ви служи много дълго време.