Ремонт на тераси и монтаж на блиндирана врата

За облицовка на терасата ще използваме естествени камъни. Естествените камъни туф, травертин, фелзит и базалт са едни от първите строителни материали, използвани от човека.Варовик

Варовик

Варовикът е бяла седиментна скала, съставена предимно от калциев карбонат. Той е една от най-широко използваните в строителството скали.
В България варовик се добива в няколко кариери близо да град Враца, откъдето носи и името си – врачански камък. Този материали е с много приятен бежов цвят и е походящ за вътрешна и външни облицовки  и подови настилки.

Грундиране

Грундиране

Основата се грундира с дълбокопроникващ грунд, за да се обезпраши и да се повиши адхезията на материалите.

Естествени камъни

Естествени камъни

Образувани по различен начин в природата те притежават изключителна здравина и издръжливост, като не се влияят от киселини и други химически вещества. Познати са с отличните си показатели при студоустойчивост и изтриваемост. Част от камъните се отличават с шумо- и топлоизолационни качества.

Декоративни свойства

Декоративни свойства

Всяка плоча носи неповторими индивидуалност, изглед и топлота, като при използването им няма опасност да прекалите с колорита, защото това са истинските цветове на камъка и стоят естествено, където и да ги поставите.

Лепене на варовикови камъни

Лепене на варовикови камъни

Варовиковите камъни се лепят с гъвкави лепила.
Пренасянето на чувалите с лепило може да бъде и удобно. Снабдени с удобна дръжка, те могат да бъдат пренасяни и по два чувала едновременно, без това да уморява майсторите.
Иновативната технология на производство и специалните добавки, използвани при производството на това лепило, ви дават продукт, с който се работи в пълен комфорт. Чувалът се отваря лесно със специален цип на дъното на торбата. Отделянето на фин прах при при отварянето на торбата, при изсипването на материал в кофата и при разбъркването е сведено до минимум.
С това лепило, което тежи само 17 кг торбата, може да залепите същото количество плочки, както с обикновено лепило от 25 килограма. В крайна сметка резултатът е че се пренасят 32% по-леки торби, лепи се същото количество плочки както при обикновените лепила и се работи в пълен комфорт – без прах.