Боядисване на стени и таван, монтаж на кухня и довършителни работи

Научните изследвания са доказали психическото въздействие на цветовете. Белите цветове в жилищните помещения се смятат за багри на чистотата и светлината.Грундиране таван и стени – ДПГ

Грундиране таван и стени – ДПГ

За да си осигурим и равномерно покритие с най-малко разход на материал, повърхността трябва да се грундира. След грундирането тя остава обезпрашена и с еднаква попиваемост, което осигурява равномерност на нанесеното покритие.
Най-лесно грундът се нанася с мече или баданарка. Слоят нанасен грунд подобрява сцеплението на боята с основата и след изсъхване на интериорната боя се получава цялостно заздравено покритие.

Боядисване на таван

Боядисване на таван

Научните изследвания са доказали психическото въздействие на цветовете.
Белите цветове в жилищните помещения се смятат за багри на чистотата и светлината. Те омекотяват пъстротата и хармонират с всички цветове. За фон обаче на предмети с други цветове не са подходящи. При тъмните хармонични цветове на мебелите, белият цвят създава силни контрасти.
Таваните обикновено се боядисват с бяла боя. Това е почти задължително при по-ниски помещения.

Нанасяне на венецианска мазилка - оранж

Нанасяне на венецианска мазилка - оранж

При първия вид, слоят се нанася равномерно по цялата повърхност с маламашка. Нанасянето му наподобява шпакловка, само че повърхността не се изравнява а се оставят всички неравности, образувани при нанасянето на материала
Под въздействие на горещия въздух мазилката се напуква. Колкото по-неравномерно е нанесена тя, толкова повече ще бъдат пукнатините.
Крайният ефект зависи от нанесените мазки върху основата. Така че още при нанасянето един добре обучен майстор може да влияе върху крайния резултат, тъй като напукването се появява на границата между различните дебелини на нанесената мазилка.

Врати

Врати

Вратите в нашия дом не са само средство за преход между помещенията, а плод на сериозни дизайнерски решения, елемент, на който понякога се подчинява цялата композиция на вътрешното пространство и определя стила на обзавеждането.
Съвременните врати се монтират бързо и лесно и това да се прави след приключването на всички довършителни работи по стените и пода.
Вратите се произвеждат по индивидуални размери и може да се избира от богата колекция модели в изискан стил и модерен дизайн, съчетани с хармония и качество.
Може да поръчате врата по ваш проект, която да внесе индивидуалност при обзавеждането на дома ви.
Вратите могат да бъдат покрити с декоративното фолио, което осигурява отлична имитация на различни дървесни декори. Качественото покритие е подходящо както за дома, така и за обществени сгради. При покритие с фолио врати получавате отлично качество на ниска цена.
Ламинатите предлагат най-добра защита за вашите врати. Устойчиви са на удар, надраскване, битови химикали. Не поемат миризми и не променят цвета си с времето. Имат отлична влагоустойчивост.
С покритие с фурнир от естествена дървесина, всяка отделна врата има уникални декор и текстура и придава изискан стил на помещенията.

Нанасяне на венецианска мазилка - антико

Нанасяне на венецианска мазилка - антико

С декоративната мазилка Про Антико може да постигнете ефект на антична мазилка.
Материалът при тази декорация се нанася на по-тънък слой с маламашката, като едновременно с нанасянето се оформя и релефа.
Интересното при декотивните мазилки е че може да се експериментира както с цвета, така и с материала и с начина на полагане.  Чрез различни техники на полагане, цветове и разнообразните материали  може да се постигнат невероятни цветови ефекти, както и различни типове повърхности – от гладки като стъкло до релефи с различо звучене.

Нанасяне на венецианска мазилка - синьо-зелен

Нанасяне на венецианска мазилка - синьо-зелен

Техниката на насяне на първия слой на този вариант е традиционната за венецианската мазилка. Тук може да се приложи неограничено творчество, така да се постигне ефекта на различна структура на камъка.
Следващият етап при този ефект е отново сушенето с пистолет за горещ въздух за да създаде ефекта на напукване.
Нанасянето на грунда Профундис върху основата, премахва прахта и осигурява по-добро сцепление между слоевете.
Защото след нанансянето и изсъхването на грунда следва първи слой за изравняване на повърхността.
След изсъхването на първия слой Про Артис се нанася и втори. Този слой окончатено заглажда основата и запълва всички фуги. Така изпъкват мраморния ефект на мазилката.
След това мазилката се заглажда с маламашка с диагонални движения и крайният ефект е една уникално гладка и здрава повърхност.

Монтаж на кухня

Монтаж на кухня

При изработването на проекта проектанти ще се съобразят с пространствените възможности на жилището и индивидуалните предпочитания на всеки клиент.
Може да избирате от голямо разнообразие от материали и декори за изработка на кухненските шкафове и плотове. Вашият избор ще направи кухнята ви уникална.
Изборът на кухненското обзавеждане е въпрос на личен избор и вкус, но все повече се налагат изчистените форми, гладките  и лесни за поддържане повърхности на кухненските мебели.
При изработката на проекта задължително се предвиждат и кухненските уреди – вградени и самостоятелно стоящи те имат значение както за крайната цена на кухнята, така и за финалния вид на цялата композиция.
За да бъде добре обзаведена, в нея трябва да присъстват всички основни елементи на кухненското оборудване, добре селектирани и комбинирани домакински уреди, за да й придадат стилен и завършен вид.
Мебелите и аксесоарите трябва да са удобни, практични, незаемащи много място.

Боядисване на стени

Боядисване на стени

Многообразието от цветове ви позволява да развихрите фантазията си.
Боята се нанася лесно с мече, не се стича и има отлична покриваемост.
Интериорното боядисване е онази част от домашния ремонт, която много собственици на жилища решават да извършат сами, без помощта на майстори, тъй като с не много усилия и професионални умения могат да се постигнат задоволителни резултати. 
Ние ви съветваме – спазвайте технологията на работа, не спестявайте от материалите и не ги заменяйте с по-евтини варианти. Използвайте продукти от един и същ производител.
За постигане на гладко покритие и равномерен цвят се нанасят две ръце. Преди нанасянето на втория пласт, трябва да се изчака да изсъхне добре първият.  Засъхналият слой боя се отстранява трудно, затова е добре своевременно да почистите с вода инцидентно зацапаните места.