Сигурност от Солид 55

Лято е – време за ваканция, хубави слънчеви дни и веселие!Лятото, обаче е сезонът с бум на кражбите по домоветеЛято е – време за ваканция, хубави слънчеви дни и веселие!
Лятото, обаче е сезонът с бум на кражбите по домовете. Използвайки, това че хората не са си у дома, много жилища биват ограбени! И може би най – често лятото се сещаме да защитим домовете си по – добре!

Като лидер на пазара, вече повече от 20 години, фирма Солид 55 е аналог на “СИГУРНОСТ” и като такава има удоволствието да Ви даде съвети за това как да защитите дома си!

Много голямо значение, според Солид 55, има това как е защитен общият вход на Вашата кооперация. Убедена в това, фирмата производител, се е погрижила да направи специална разработка на наистина стабилно защитен, многофункционален продук, наречен “Входно пространство”.
Високата сигурност на продукта се дължи на вградена във вратата електромеханична брава, чрез която се постига режим на самоохрана на сградата 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. След затваряне на вратата чрез хидравличният автомат, системата отчита състояние на вратата и автоматично заключва електромеханичната брава. Отключването на електромеханичната брава се управлява чрез безконтактна карта. 

Продукта Входно пространство ви осигурява:
 
Автоматично заключване след затваряне – гаранция за постоянно затворена и заключена обща входна врата.

Невидим заключващ механизъм – вградена в крилото електромеханична брава,  която се управлява чрез безконтактна карта.

Лесно управление -  не затруднява дори и малките деца.

Контрол на достъпа - до входното пространство достъп имат само притежателите на карти, при управление на вратата чрез безконтактна карта

Довършване с алуминиева дограма -  придава естетика и стил, който променя цялостният изглед на сградата Ви.

Вградени пощенски кутии - разработени специално за продукта Входно пространство, те се вписват в цялостния дизайн на продукта, осигурявайки функционалност и безпроблемна експолатация.

Общата входна врата е продукт, който можете да си осигурите съвместно със останалите жители на кооперацията при взаимно съгласие. От друга страна едно голямо предизвикателство, пред което се изправя всеки сам, е да избере личната си врата на апартамента, така че тя да му гарантира сигурност и да му вдъхва спокойствие.

Интелигентните блиндирани врати са  най-сигурното  предложение на Солид 55 за Вашия дом или офис. Уникалното, при тези входни врати, е съществуването на две независими заключващи системи – механична и електромеханичната. Основното предимство на електромеханичната брава, както и при продукта Входно пространство, е невидимото й заключване. Никой, по никакъв начин, отвън не може да разбере за съществуването на допълнителен заклюващ механизъм, което от своя страна повишава сигурността на системата като цяло.

Предимства на Интелигентна входна врата:  

 • Две независими заключващи системи
 •    
 • Невидим заключващ механизъм
 •    
 • Стабилно и сигурно заключване
 •    
 • Автоматично заключване след затваряне
 •    
 • Контрол на достъпа
 •    
 • Автоматичен и ръчен режим на работа
 •    
 • Различни възможности за управление   


През 2009 г. Солид 55 пусна на пазара нова разработка на интелигентна блиндирана врата, наречена IPS F52E! И до днес тя е най – предпочитания модел врата от клиентите на Солид 55.
През целия месец Юни 2011 г. Солид 55 дава възможност на клиентите си да се възползват от още допълнителни екстри при поръчка на iPS F52E .  През този период те получават ПОДАРЪК патронна брава с патрон и уникална защита Ринг, както и нов модерен дизайн на вратата, който фирмата производител разработи специално за тази врата!
Избирайки интелигентна защита на общата входна врата и  врата за Вашият дом или офис Вие си  гарантирате сигурност, комфорт и удобство.

Когато правите избор на фирма, от която ще поръчате вашата врата, Солид 55 Ви съветва да обърнете внимание на:


 • Какви патенти и сертификати притежава фирмата
 • Каква гаранция дава за своите продукти
 • Имали сертификати за защитен клас на взломоустойчивост за своите блиндирани врати, и с какво гарантира качеството на продукта си
 • Сервиз за гаранционна и извън гаранционна поддръжка


Солид 55 притежава производство с най – модерно оборудване с машини Trumpf , с което гарантира качество на продуктите си. Блиндираните врати имат защитен 3 – ти и 4 – ти, най – висок, клас  на взломоустойчивост за битови входни врати. Защитените сертификати за взломоустойчивост Ви гарантират, че продукта е изпитан за силово нападение и колкото по – висока е степента, толкова Вашата врата е по – здрава. За да постигне висок стандарт на производствената дейност и услугите, които предлага на клиентите, екипът на Солид 55 работи съобразно изискванията на местното и европейското законодателство и внедрява европейски стандарти за управление, чиито положителен ефект е гарантиран и доказан във фирми от цял свят. И за да Ви гарантира истинско спокойствие Солид 55 Ви осигурява 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата – собствен гаранционен и извън гаранционен сервиз.

В началото на 2011 г. Солид 55 откри МОЛ за врати с изключително богато разнообразие от мостри на битови, блиндирани, интериорни и гаражни врати. За пълното удобство на клиента е осигурен паркинг. В МОЛ SOLID Ви очакват експерти по сигурност, много промоции и ниски цени!